08-08-2015، 15:01
(08-08-2015، 14:58)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اگه یکو بازی میکردی بعد منتظر دو میموندی ارزش مرحله رو میفهمی
(08-08-2015، 14:55)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.زندان 627رومیخواستن نجات بدن بعد که درو BREACHمیکنن پرایس یه دشمنو میکشه بعدهم راچو میزنه تفنگو میگیره سمتش مک تاویش هم پشتش به اونه میگه بندازش پرایس هم میگه سوپ؟؟
(08-08-2015، 14:53)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یعنی صابون سوپ دیگه مسخره میگیم صابون
(08-08-2015، 14:50)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.صابون نه ساوپ
(08-08-2015، 14:49)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.صابون مرد
2رو تموم کردم!^_^*
لامصب از مرحله LOOOSE ENDSخوشم نمیاد خیلی بد راچو گوست مردن =|
ولی خوب مک تاویش ژنرالو کشت
من هم توی 3 که ماکاروف روکشتم هم توی2که ژنرال شپردوکشتم یه تف هم بشون کردم |=
تازه تموم کردی (.. )
من بیشترازمرگ یوری و راچو گوست ناراحت شدم تا SOAP :|
تومرحله BLOOD BROTHERSکه ماکاروف بمب میزاره و یوری و خودش پرت میشن بیرون زخم مک تاویش بازمیشه(همونجا که شپرد بش چاقومیزنه تومرحله اخر شماره2)._.
بعدهم من یه ماه نشده بازی 3و2شوخریدم تمومشون کردم قبلانا بازی باربی میکردم وقتی دبستانی بودم=|
من فقط قیمتو دوس دارم جونه سگ داره
بنظرم بهترینش اونه ک پرایسو تو دو از زندان نجات میدی
اونم تعجب میکنه میگه پرایس؟؟
ولی واسه من شماره2ش دوبله شدس مرحله No Russianروسانسورکردن -_-
اون ک لذت بخش ترین مرحلس تو کل سری
باشه امیر حله :V
خدافظ غزلم =]
خدافظ بچه ها