امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفت: پسـرها چقـدر چشـم نـاپـاک شـده انـد ...

خدا دختر هارو لعنت کنه
دختر که کرم داره دیه بالباس های تنگ با شال نصفه میاد بیرون
یعنی منو نیگا کنید
پاسخ
آگهی
جواد336 نوشته است:خدا دختر هارو لعنت کنه
دختر که کرم داره دیه بالباس های تنگ  با شال نصفه  میاد بیرون
یعنی منو نیگا کنید

حرف دهنتو بفَهم مردک ..

پسر اگه خودش آدم باشه حتی اگه تو سواحل هاوایی هم بره ، به یه دختَرم نگاه نمیکُنه ....

این همه پسر خوب تو جامعه هَســـد .. اونا چیکا میکُنن که انقَد سالم و سر به زیر اند ؟ :||||
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گـفت: پسـرها چقـدر چشـم نـاپـاک شـده انـد ... 3
پاسخ
 سپاس شده توسط saeedrajabzade ، L²evi ، # αпGεʟ
(08-08-2015، 10:41)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جواد336 نوشته است:خدا دختر هارو لعنت کنه
دختر که کرم داره دیه بالباس های تنگ  با شال نصفه  میاد بیرون
یعنی منو نیگا کنید

حرف دهنتو بفَهم مردک ..

پسر اگه خودش آدم باشه حتی اگه تو سواحل هاوایی هم بره ، به یه دختَرم نگاه نمیکُنه ....

این همه پسر خوب تو جامعه هَســـد .. اونا چیکا میکُنن که انقَد سالم و سر به زیر اند ؟ :||||
ای بابا توهین نکنید شما دخترا جا پسرا نیستید که بدونید چرا اینطورین
و ما پسرا هم جایه دخترا نیستیم که بدونیم دخترا چرا اینطورین
پس خواهشا توهین نکنید
در ضمن خانوم شما هم اکگه پسر باشی تو سواحل هاوایی نمیتونی جلو خودتو بگیری
جر و بحث الکی هم نکنید

خداوندا دستهایم خالی است ودلم غرق در آرزوها-یا به قدرت بیکرانت دستانم را توانا گردان یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خال کن

((کوروش بزرگ))Heart
پاسخ
 سپاس شده توسط ɱɪɾʌʛє ، L²evi ، یلدا930
مرسی بابت آیات:

نقل قول: (قل للمؤمنین یغضّوا من ابصارهم و یحفظوا فروجهم ذلک ازکی لهم ان الله خبیر بما یصنعون;6
به مردان مؤمن بگو: چشمانشان را (از نگاه به نامحرمان) فرو گیرند و کانون عفت خویش را حفاظت نمایند. این عمل برای آنها پاکیزه تر است. تحقیقاً خداوند به آنچه انجام می دهید، آگاه است. )
و قل للمؤمنات یغضضن من ابصارهن ّ و یحفظن فروجهن و لا یبدین زینتهن ّ الا ما ظهر منها و لیضربن بخمرهن ّ علی جیوبهن و لا یبدین زینتهن ّ الا لبعولتهن ّ… ;
به بانوان با ایمان بگو: چشم های خود را از نگاه به اجنبی فرو پوشند و دامن خویش را (از آلودگی) پاک نگه دارند و زینت و جمال خود را جز آنچه که به طور طبیعی نمایان است، از نامحرمان بپوشانند. و مقنعه و روسری خویش را بر روی سینه ها افکنند و زینت و مواضع زیبایی ها را جز برای شوهران خود نمایان نسازند و….
جالبه تو این آیه هیچ اجباری وجود نداره
گفته به مومنین بگو این کارو بکنن چون براشون بهتره...
اگه کسی مومن(مسلمون نباشه) هیچ اجباری نداره پوشش اسلامی داشته باشه

نقل قول: یا ایّها النبی قل لازواجک و بناتک و نساء المؤمنین یدنین علیهن ّ من جلابیه ذلک ادنی ان یعرفن فلا یؤذین;
ای پیامبر! به همسران و دخترانت و زن های مؤمنان بگو که چادر خویش را بر خود فرو پوشند. این کمترین چیزی است تا به عفت شناخته شوند و از تعرض و آزار افراد هوسران محفوظ بمانند.
جالبه تو این آیه گفته به همسران و دختران و زنان مومنان(نه همه مردم) بگو...

مرسی بابت آیات...
با توجه معنی کاملا روشن بود.
همونقدر که زن ها سفارش شده چشم چرونی نکنن به مرد هام تاکید شده چشم هاشونو حفظ کنن...
پی درست دیست بگیم همه ی زنان جامعه باید حجاب اسلامی داشته باشند تا مردها به گناه نیوفتن
اگر واقعا مومن هستی چشمت رو از نگاه به نامحرم حفظ کن نه اینکه دختر مردمو لعنت کنی

مرسی بابت آیات:

نقل قول: (قل للمؤمنین یغضّوا من ابصارهم و یحفظوا فروجهم ذلک ازکی لهم ان الله خبیر بما یصنعون;6
به مردان مؤمن بگو: چشمانشان را (از نگاه به نامحرمان) فرو گیرند و کانون عفت خویش را حفاظت نمایند. این عمل برای آنها پاکیزه تر است. تحقیقاً خداوند به آنچه انجام می دهید، آگاه است. )
و قل للمؤمنات یغضضن من ابصارهن ّ و یحفظن فروجهن و لا یبدین زینتهن ّ الا ما ظهر منها و لیضربن بخمرهن ّ علی جیوبهن و لا یبدین زینتهن ّ الا لبعولتهن ّ… ;
به بانوان با ایمان بگو: چشم های خود را از نگاه به اجنبی فرو پوشند و دامن خویش را (از آلودگی) پاک نگه دارند و زینت و جمال خود را جز آنچه که به طور طبیعی نمایان است، از نامحرمان بپوشانند. و مقنعه و روسری خویش را بر روی سینه ها افکنند و زینت و مواضع زیبایی ها را جز برای شوهران خود نمایان نسازند و….

نقل قول: یا ایّها النبی قل لازواجک و بناتک و نساء المؤمنین یدنین علیهن ّ من جلابیه ذلک ادنی ان یعرفن فلا یؤذین;
ای پیامبر! به همسران و دخترانت و زن های مؤمنان بگو که چادر خویش را بر خود فرو پوشند. این کمترین چیزی است تا به عفت شناخته شوند و از تعرض و آزار افراد هوسران محفوظ بمانند.

مرسی بابت آیات...
همونقدر که زن ها سفارش شده چشم چرونی نکنن به مرد هام تاکید شده چشم هاشونو حفظ کنن...
پی درست دیست بگیم همه ی زنان جامعه باید حجاب اسلامی داشته باشند تا مردها به گناه نیوفتن
اگر واقعا مومن هستی چشمت رو از نگاه به نامحرم حفظ کن نه اینکه دختر مردمو لعنت کنی
The music feels better

پاسخ
 سپاس شده توسط Ranger* ، ɱɪɾʌʛє ، L²evi ، # αпGεʟ
(08-08-2015، 12:05)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی بابت آیات:

شمام اگر دقت کنید ما داریم درباره مسلمون ها صحبت میکنیم

مرسی بابت آیات...

هم مرد ها و هم زن ها وظیفه متقابل به هم رو دارند خانم ها حجاب بدن اقایان حجاب چشم!
البته بین اینها هم کسانی هستن که موجب ایجاد این قضایا میشن
پاسخ
 سپاس شده توسط L²evi ، Ranger* ، ایرانی اسلامی
اینم بگم واس پسرااااااااا

پاسخ
 سپاس شده توسط L²evi ، Thyme ، Ranger* ، # αпGεʟ
حرف دهنتو بفَهم مردک ..

[/quote]

اولا احترام خودتو نگهدار این یک
بعدشم حقیقت تلخه قبول دارم
سوما من تو رو نگفتم که من کلا گفنم اسمه کسی رو نبردم که یا اسمه تو رو نبوردم که گفنم منظور محیط خرابه پسرا هم مقصر نیستن
اما باعث بانی دختره اگه دختر انعطاف نشون نده یا با چادر حجاب داشته باشه هیش وقت پسر مزاحمش نمیشه
ولکن (اولی)اگر پسری دراین موقعییت مزاحمت ایجاد کرد حرفه شما درسته
پاسخ
به نظر من نه تقصیر دختراست نه تقسیر پسرا Exclamation تقصیر شیطانه که دخترا رو گول می زنه بی حجاب بشن و پسرا رو گول می زنه که چشمشون دنبال اینجور دخترا باشه :vil: Sleepy پس لطفا دعوا نکنید 3ztz
پاسخ
(11-08-2015، 9:24)طوطی82 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به نظر من نه تقصیر دختراست نه تقسیر پسرا :exclamation: تقصیر شیطانه که دخترا رو گول می زنه بی حجاب بشن و پسرا رو گول می زنه که چشمشون دنبال اینجور دخترا باشه :vil: :sleepy: پس لطفا دعوا نکنید :3ztz:

حرفات منطقے نے
شیطان بهت پیشنهاد میده ولے به خود فرذ بستگے داره که انجامش بده یا نه
..

[ ᴇvɪʟ ]
사람들의 수용을 위해 사는 경우, 거절로 죽을거야 

..
پاسخ
 سپاس شده توسط یلدا930 ، # αпGεʟ
(10-08-2015، 22:53)جواد336 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرف دهنتو بفَهم مردک ..

اولا احترام خودتو نگهدار این یک
بعدشم حقیقت تلخه قبول دارم
سوما من تو رو نگفتم که من کلا گفنم اسمه کسی رو نبردم که یا اسمه تو رو نبوردم که  گفنم منظور محیط خرابه پسرا هم مقصر نیستن
اما باعث بانی دختره   اگه دختر انعطاف نشون نده  یا با چادر حجاب داشته باشه هیش وقت پسر مزاحمش نمیشه
ولکن (اولی)اگر پسری دراین موقعییت  مزاحمت ایجاد کرد حرفه شما درسته
[/quote]

آثار و نتایج جوی که مذهبیون حکومتی راه انداختن و ی عده جوون و بچه بسیجیم تو این فضاها بلندگوشون شدن.
دخترای که مثل خانم رومیا فکر میکنید بدونید آخر این جریان دودش تو چشم خودتون میره...
این شمایید که روز به روز امنیت اجتماعیتون کمتر میشه افرادی مثل جواد خان اگه همین روند پیش بره به چادرم قانع نمیشن میگن خط چش دختره منو تحریک کرد، خدا لعنت کنه دخترایی که چادر سر میکنن ولی پنکک و خط چش میکشن
باشد که بیندیشید...
The music feels better

پاسخ
 سپاس شده توسط # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان