امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

به سلامتی من

(01-08-2015، 20:46)Mr.Unnamed نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 6:53)***lili نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لوس مثلا اینا الان خیلی درد ناک بودن؟اگه نری تو کثافت کاری ها اونارو هم نمیبینی  تازه...توهمه ی کثافت کاری هارو هم نمیدونی..اگه نری تو اون کثافت کاری ها هر خری نمیاد توزندگیت...اگه مثل ادم دوست پیداکنی نمیشی یه ادم لاشی......اگه مثل ادم زندگی کنی غم نمیاد سراقت البته غم باید توزندگی باشه وگرنه زندگی مثل یه مردابه....اگه پیش دیگران ادم خوبی باشی دوستاتم مثل کوه پشت سرتن....خودتم خوب میدونی که ناراحتی تو از پسر بازیه...اگه خوب باشی تنها نیستی...واگه این کارارو نکنی هم نقطه ی پایان تو نیست   اینا رو یه نسیحت خاهرانه از من بگیر ادم خودش گذشته و اینده و حال خودش رو میسازه....حالا سلامتی خودم که این درد های چرت رو ندارم...ببخشید اگه اولش بد حرف زدم Big Grin

سلام!
میشه مشکل کار منم بگی؟؟؟؟؟؟؟؟
والا من ن اهل دختربازیم ن کثافت کاری!
مشکلای من چطوری حل میشن پس!
دوست عزیز مشکل باید تو زندگی باشه همون جاهم گفتم
پاسخ
آگهی
ـبهـ‌ ـسلآمتيـ ـمنـ ._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به سلامتی من 2
پاسخ
میخواست بگه منم شاخم
پاسخ
(31-07-2015، 18:11)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو بابا.فک کرده کارش خعلی درسه

اره درسته تورو سنه نه؟
عوضی بازی درنیار! :cool: [b]
پسر بودن جرم نیست بلکه بیماریست بیایید باآنها مهربان باشیم. Big Grin
[/b]

پاسخ
 سپاس شده توسط روناز

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان