18-01-2012، 16:15
اره عالیه
خوشگلترین دختر روی زمین
خوشگلترین دختر روی زمین
|
تصاویر جاستین بیبر |
||||||||||||||||||||||||||||||||
18-01-2012، 16:15
اره عالیه
خوشگلترین دختر روی زمین
فرید جون سینا عکس سلناگومز رو گزاشته بود دیگه با اون دست شاخدار که نشون میده فراماسون هستش
18-01-2012، 18:35
فرهاد جان شما که خوب باید این رو بدونی اون علامت رو راکر ها هم نشون میدن و بین خودشون علامت دیوونه بازی هست. اګه چیزی در این مورد نمی دونی برو تحقیق کن. چون اګه دقت کنی دستشون رو درست بلد نیستن مانند فرماسونر ها بکنن.
18-01-2012، 18:39
من که از از این دوتا بدم میاد
18-01-2012، 18:45
به نظر من که خیلی جذاب هستن!
18-01-2012، 19:01
جاستین جووووووووووووووووووووووووووووون من که همیییییییییییییییییییییییییییشه خوووووووووووووووووووووووووووووشگله!
مررررررررررررررررررررررسی
18-01-2012، 20:58
از جاستین بیبر فقط خوشم میاد حالا که معروف شده خودشو.............
18-01-2012، 21:22
(18-01-2012، 18:35)فرید_کامیاب نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چرا فرید جان من همه ی این چیزها رو خوب میدنم.خدمتتون عرض کنم راکرها این علامت رو نشون نمیدن و فقط گروه هوی متال و چند تا از گروهای دیگه مثل دد متال این نماد رو نشون میدن.که اکثرشونم شیطان پرست هستن. امروزه تمام خوانندگان بزرگ آمریکا تحت اختیار ماسونها هستن.یک خواننده و هنرمند آمریکا غلط بکنه که بخواد دستور ماسونها رو عمل نکنه بریتنی اسپرس یک مدت برای ماسونها دم درآورده بود ماسونها یک بلایی سرش آوردن که بریتنی اسپرس تا یک مدت آرزوی مرگ میکرد.بعد شما انظار دارید خوانندگان به این معروفی مثل جاستین بیبر و سلنا گومز تسخیر ماسونها نشده باشن.در اشتباهی برادر هنوز به عمق هالیوود و آمریکا پی نبردی نمیدونی این آمریکاییها چه برنامه هایی برای نظم نوین جهانی ریختن و تمام این خوانندگان ابزاری هستن برای پیشبرد اهداف نظم نوین جهانی. اون علامتی رو هم که سلنا گومز با دستاش نشون داده یک علامت بزرگ فراماسونری هست شک نداشته باش برادر
18-01-2012، 21:46
ولی باورش برام سخته! و یک ګفته هست که میګه چیزی که باورش سخته رو باور نکن.
اګه این جوری که شما میګی باشه انریکه و کیتی پری هم فراماسونر هستن. و خیلی از خاننده های دیګه ولی پس چرا علامتی نشون نمیدن؟
خوب فرید جان.من بهتون پیشنهاد میکنم برای بدست آوردن اطلاعات مفید در مورد فراماسونری مستند ظهور رو حتما نگاه کنید.
این مستند شامل 50 قسمت 20 دقیقه ای هست که اگه نگاش کنید اصلا دیدتون نسبت به دنیا عوض میشه.کسانی که این مستند رو ساختن 2 نفر بودن که الان دقیقا اسمشون یادم نیست.این دو نفر خودشون در فراماسونری عضو شده بودن و بعد از اینکه این مستند رو ساختن چندبار مورد سوء قصد قرار گرفتن. کیتی پری و انریکه هم از این قائده مستثنی نیستن.لزومی نداره که حتما این نماد رو نشون بدن اونا با همون آهنگاشون چیزایی رو که ماسونها میخوان به مردم القاء میکنن و در عوضش ماسونها همه چی بهشون میدن پول.شهرت هر چیزی رو که فکرشو بکنی. دوست عزیز اصلا آمریکا کشور ماسونهاست.تشکیل آمریکا از 2800 سال پیش برنامه ریزی شده.بنیان گزاران آمریکا بنجامین فرانکلین و آبراهان لینکن بودن که هردوشونم استاد اعظم فراماسونری بودن.هدف از تشکیل آمریکا هم پایه گزاری نظم نوین جهانی ماسونهاست. نظم نوین جهانی یعنی چی؟یعنی روزی که صهیونیسم علنا به دنیا حکومت میکنه. هیتلر چیزایی از این ملحدا میدونست و قصد نابودیشون رو داشت اما حیف که اینبار هم اهریمن پیروز شد. درود بفرستم بر روانش که در راهه مبارزه با صهیونیسم جنگید و اجرش با خدا
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|