10-09-2012، 14:55
مانند شیشه
شکستنـــــم آسان بـــود . . .
ولی
دیگـــر به مــن دست نزن
این بار زخمی ات خواهم کرد
شکستنـــــم آسان بـــود . . .
ولی
دیگـــر به مــن دست نزن
این بار زخمی ات خواهم کرد
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ |
||||||||||||||||||||
10-09-2012، 14:55
مانند شیشه
شکستنـــــم آسان بـــود . . . ولی دیگـــر به مــن دست نزن این بار زخمی ات خواهم کرد
10-09-2012، 15:00
سلام مــاه مــن !
دیشب دلتنگ شدم و رفتم سراغ آسمان اما هر چه گشتم اثری از ماه نبود که نبود …! گفتم بیایم سراغ ِ خودت .. احوال مهتابیت چطور است ؟! چه خبــر از تمام خوبی هایت و تمام بدی های مــن ؟! چه خبــر از تمام صبــرهایت در برابر تمام ناملایمت های مــن ؟! چه خبر از تمام آن ستاره هایی که بی من شمردی و من بی تو ؟! چقدر نیامده انتظار خبــر دارم ؟! چه کنم دلم بــرای تمــام مهــربانی هایت لک زده است ! راستی ، باز هم آســمان دلت ابری است یا ….؟! می دانم ، تحملم مشکل است …. اما خُب چه کنم؟! یک وقت خســته نشوی و بــروی مــاه دیگری شود …. هیچ کس به اندازه مــن نمی تواند آســـمانت باشد ! تو فقط ماه من بمون و باش ! ماه من ! مراقب خاطراتمان ، روزهای با هم بودنمان .. خلاصه کنم بهونه موندنم مراقب خودمون باش !
10-09-2012، 15:03
چند روز است سیگارم دلم را می زند ، میلی ندارم...
اما بی انصافیست آنطور که تو مرا ترک کردی ترکش کنم شاید دلی در سینه نحیف اش با هر پک می تپد !! اعتراف می کنم هیچگاه سیگارم را ترک نخواهم کرد ..... آتش داری ؟؟؟
10-09-2012، 15:05
بیزارم از این خواب ها
که هر شب مرا به آغوش تو می آورد و… صبح ها با اشک از تو جدایم میکند…
10-09-2012، 15:14
(آخرین ویرایش در این ارسال: 10-09-2012، 15:16، توسط *larmes de Feu*.)
در حضور خار ها هم میشود یک یاس بود
در هیاهوی مترسک ها پر از احساس بود, میشود حتی برای دیدن پروانه ها شیشه های مات یک متروکه را الماس بود, کاش میشد ، حرفی از کاش میشد هم نبود هرچه بود احساس بود و عشق بود و یاس بود.....
10-09-2012، 15:15
بـــه اشــــک هـــایـــَم نگـــاهـــ نـــکـــُن...!
عــــادَت شــُده اســـــت! تــــو بــــُرو... بـــُــرو هـــر جـــا کـــهــ خــُوشبــَخت تری! بــــاور کـــُن! ✘ مــَــــــــنــــ ✘ بـــی تـــو هـــمـ شـــادَم!
10-09-2012، 15:20
(آخرین ویرایش در این ارسال: 10-09-2012، 15:23، توسط *larmes de Feu*.)
سرگذشت ما چنین است:
ما به دنیا امدیم! دنیا به ما نیامد! حالا که ما بی خیال دنیا شده ایم دنیا بی خیال ما نمیشود!!!!
10-09-2012، 15:25
حـ ـالم گرفتــــه از این شــَهر
کــــه آدمـ هایـش همچــون هوایش ناپایــدارنــد ... گــاه آنقـــدر پــاک کــه باورتــــ نمی شود گـــــاه آنقــــدر آلـــوده که نفســت می گیـــرد ...
10-09-2012، 18:12
دوستت دارمهایت انقدر شیرین بود که نفهمیدم واقعی نیستند باز هم دروغ بگو بهترینم اخر زنده ماندنم به همین دروغها بستگی دارد
10-09-2012، 18:33
هيچكس در دل تاريكي شب
با چراغي به سراغم نرسيد هيچكس موقع پژمردن برگ با گلي تازه به باغم نرسيد هيچكس بازو به بازويم نداد اي روزگار گل پريشان شد ،زمستان شد بهار از جواني نيست چيزي يادگار هيچكس اين روزها همدرد و همرازم نشد آگه از درد من و دلتنگي سازم نشد باغ زير بال پروازم نشد هيچكس
| ||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 3) | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |