امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کل کل نسخه ی 6

(03-08-2015، 13:19)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2015، 13:16)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2015، 13:12)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2015، 13:11)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2015، 13:07)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو نباید بخوای که

پ ن تو باید بخوای؟

خیلی گنده میای ها

مشهد بودی نصفت میکردم

تو بحث خودمون کم آوردی اومدی این ور؟برو خدارو شکرم بکن من الان مشهد نیستم

نیگا کن جوجه خیلی گنده  شدی انقد واسه من پررو بازی درنیار بد میبینی بهت گفتم ...بخوام با تو بچه کلاغ کل کل کنم افت داره برام وگرنه میشستمت میزاشتمت رو بند رخت 

من ک کاریت نداشتم  Sleepy تو خودت هر وقت میای کل کل هی میچسبی ب من میگی من با عرفان کل کل میکنم.منم قبول میکنم Wink
سقف هنو هست ادامه بده
آگهی
(03-08-2015، 13:20)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2015، 13:18)anii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا من رفتم هیچکی درست حرف نمیزنه Sleepy  Sleepy  Sleepy

اومدی کل کل بعد میگی چرا کسی درست حرف نمیزنه؟ |:

درسته اینجا جای کل کله ولی باحرفت موافقم
 سپاس شده توسط sober
(03-08-2015، 13:20)anii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2015، 13:18)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2015، 13:18)anii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا من رفتم هیچکی درست حرف نمیزنه Sleepy  Sleepy  Sleepy

برو گفتگو ازاد

چییییییی Huh  Huh  Huh  Huh

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=239631
برو اینجا
 بابا جم کنین خودتون رُ|:

یه مشت فنچ جم شدن ز* میزنن -_-
 سپاس شده توسط Interstellar ، sober
(03-08-2015، 13:21)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2015، 13:19)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2015، 13:16)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2015، 13:12)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2015، 13:11)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پ ن تو باید بخوای؟

خیلی گنده میای ها

مشهد بودی نصفت میکردم

تو بحث خودمون کم آوردی اومدی این ور؟برو خدارو شکرم بکن من الان مشهد نیستم

نیگا کن جوجه خیلی گنده  شدی انقد واسه من پررو بازی درنیار بد میبینی بهت گفتم ...بخوام با تو بچه کلاغ کل کل کنم افت داره برام وگرنه میشستمت میزاشتمت رو بند رخت 

من ک کاریت نداشتم  Sleepy تو خودت هر وقت میای کل کل هی میچسبی ب من میگی من با عرفان کل کل میکنم.منم قبول میکنم Wink
سقف هنو هست ادامه بده

باز تو چرت گفتی عرفان؟
(03-08-2015، 13:20)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2015، 13:17)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2015، 13:15)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر کنم پست اولو نخوندین
بی احترامی ممنوعه

وقتی بت ی چیز میگن تو همینجوری نگا میکنی؟اگه ب مادر پدرت توهین بشه؟

من که مقصر شعور مخاطبم نیستم

آره تو درست میگی.باشه منم دیه توهین نمیکنم.حالا امید هر چی میخواد بگه.ب اندازه ی کافی کلتونو خوابوندم.

من دیه میرم.امید اگه بازم حوس ضایع شدن کردی تو پ.خ ب من مراجعه کن Wink Wink
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘ JOKER ✘
کل کل نسخه ی 6 25

آخه هر چیزی قاعده و قانونی داره
حتی کل کل
اینجا کل کل نیس
میدون جنگه
(03-08-2015، 13:24)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2015، 13:20)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2015، 13:17)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2015، 13:15)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر کنم پست اولو نخوندین
بی احترامی ممنوعه

وقتی بت ی چیز میگن تو همینجوری نگا میکنی؟اگه ب مادر پدرت توهین بشه؟

من که مقصر شعور مخاطبم نیستم

آره تو درست میگی.باشه منم دیه توهین نمیکنم.حالا امید هر چی میخواد بگه.ب اندازه ی کافی کلتونو خوابوندم.

من دیه میرم.امید اگه بازم حوس ضایع شدن کردی تو پ.خ ب من مراجعه کن Wink  Wink
بخدا قسم میخورم اگه دم دستم بودی جوری میزدم خونی مالی میکردم که کارت به بیمارستان برسه
حاضر بودم برم زندان ولی دندون های تو رو بشکونم

رفتی بچه کلاغ؟
(03-08-2015، 12:48)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2015، 12:47)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2015، 12:45)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2015، 12:43)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودتونو سرکار گذاشتیدا..کل کل سواد میخواد ک ندارید.. :v

چ عجب تو ی خودی نشون دادی!!!!!!!ته سواد

من اگه بخوام جواب بدم..دیگه انجمن نمیای :|اونوخ واسه انجمن بده پسره گلم...

تو اصن ی جواب درس حسابی بده...نیومدن من پیشکش

ببین رفتم کباب بزنم تو رگ خون به مغزم برسه .هنگیده بودم

من شکست نمی خورم
خخ اینجارو |:
کل کل نسخه ی 6 25

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان