امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 "

(02-08-2015، 1:34)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محروم؟  Angry

میخوای دوئل بذاریم ؟

بعد هرکس زودتر اون یکی رو محروم کرد صاحب انجمن شه ؟ " گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " 124
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، FARID.SHOMPET ، Apathetic
آگهی
حرف از رشته شد ..

آقای مشاور اعظم ب مام ی کمکی کن .. امسال انتخاب دارم ! (:
 سپاس شده توسط ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000 ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، FARID.SHOMPET ، Apathetic
نقل قول:
گفتم که خودم اول هدفم انسانی بود ولی حفظ کردنی زیاد داره من از حفظیات متنفرم :|
این تصور غلطه! به خاطر همین ما عقب افتاده ایم دیگه!
همه فکر میکنن باید مطالبه بدون قاعده رو حفظ کرد!
باید تحلیل کرد! تحلیل!
بعدشم منو نگا! به خاطر هدفم 3 سال درس هایی خوندم که یا ارزش علمی نداشتن یا تحریف شده بودن
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000 ، Apathetic ، sober
(02-08-2015، 1:38)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 1:28)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه بیدارن ؟ (:
^_^

(02-08-2015، 1:33)ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انسانی بخون اخه گفتی ادبیاتت قویه
انسانی وکالتش مث پزشکی تو تجربیه
گفتم که خودم اول هدفم انسانی بود ولی حفظ کردنی زیاد داره من از حفظیات متنفرم :|
از ریاضی هم خیلی خوشم نمیاد شاید در اینده ای نه چندان دور ازش متنفر بشم :|
کلا من هیچ درسی جز ادبیات و تاریخ دوس ندارم ولی بخاطر نمره و معدل خوبش همرو میخونم و خداییش همیشه نمراتم بیسته ! (:

(02-08-2015، 1:33)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با توجه ب شناختی ک تو این ی هفته ازت ب دست اوردم ادم زبون دار و پر دل و جرعتی هستی ولی یکم سر ب هوایی ...
درست میشه ..
سیاستمدار خوبی میشی یا ی مشاور ...
حتی وکیل .. چون زبون خوبی داری ولی خودتو تجربی و ریاضی و هنرستان نکن ب روحیت نمیاد ..
سر به هوا رو خوب اومدی .. اره خب بخاطر اینه که زیادی شنگولم :|
وکالت دوس دارم یکم ، شاید رفتم تو کارش .. سیاست مدار که عشقمه ولی چون من زبون درازی دارم یه روزه کارم تمومه ممکنه نتونم جلو دهنمو بگیرم یه چی بگم بعد سرنوشتم بشه مث ستار*بهشتی ! :|
:|
ادم شناس خوبیم میشم((:
وکالت دوس داری بیا ور دست خودم همکار :v
اصن برو جانعه شناسی بخون با فرید :v
سیاست مدارا بعد ی مدت سیاست پیدا میکنن نمیزارن سرشون ب باد بره ... پول خوبیم توشه((:

(02-08-2015، 1:40)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرف از رشته شد ..

آقای مشاور اعظم ب مام ی کمکی کن .. امسال انتخاب دارم ! (:

بگو فرزندم چیا دوس داری.. استعدادت چیه:301:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000 ، Apathetic ، FARID.SHOMPET
(02-08-2015، 1:36)ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ادبیاتم خیلی ضعیفه مث خر فقط ترم رو می خونم ولی مستمرام همه 19 هستش بدم میاد از معلمش
من ادبیات رو مادر زادی بلدم وگرنه اصن درسشو نمیخونم امتحان ترم ادبیات من یک ربع هم وخت نزاشتم ولی بیستشو گرفتم :|
ادم وختی علاقه داشته باشه خیلی راحت حفظ میشه ، ولی مثلا من از جغرافیا متنفرم برای همین توش ضعیفم یکم .. شب امتحانش تا ساعت دو شب خر زدم :|

(02-08-2015، 1:34)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محروم؟  Angry
من به این نتیجه رسیدم سپرت محروم کردنه :|
یعنی اگه مدیر نباشی فرید هیچ کاری نمیتونی بکنیا  Angel 
مگه محرو مکردن الیکه تا عصبانی میشی به همه میگی محروم ؟ دِهِع ! >_<
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Wanton ، FARID.SHOMPET ، Brooklyn Baby ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000 ، sober
نقل قول:
پول خوبیم توشه((:
تو ایران از این حرفت برداشت های زیادی میشه کرد!

(02-08-2015، 1:38)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محروم؟  Angry

میخوای دوئل بذاریم ؟

بعد هرکس زودتر اون یکی رو محروم کرد صاحب انجمن شه ؟ " گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " 124

آره  :97:***** شده!

ولی مرتیکه ی فلان فلان! صابرو چه کنیم؟! اون با ماچ پاچ راضی نمیشه... Confused
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Wanton ، ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000 ، Apathetic ، sober
(02-08-2015، 1:41)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 1:36)ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ادبیاتم خیلی ضعیفه مث خر فقط ترم رو می خونم ولی مستمرام همه 19 هستش بدم میاد از معلمش
من ادبیات رو مادر زادی بلدم وگرنه اصن درسشو نمیخونم امتحان ترم ادبیات من یک ربع هم وخت نزاشتم ولی بیستشو گرفتم :|
ادم وختی علاقه داشته باشه خیلی راحت حفظ میشه ، ولی مثلا من از جغرافیا متنفرم برای همین توش ضعیفم یکم .. شب امتحانش تا ساعت دو شب خر زدم :|
من از ادبیات متنفر بودم هستم و خواهم بود البته ابتدایی خیلی دوس داشتمااااااااا
به خاطر معلممون از ادبیات بدم اومد
اخه درس نمیده همش کارای پایان نامشو ما باید انجام بدیم
" گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " 124
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
تو همه چی استعداد و علاقه !

و عالی !

ب غیر از  ؟

هنر :|
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000 ، FARID.SHOMPET ، # αпGεʟ
(02-08-2015، 1:40)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این تصور غلطه! به خاطر همین ما عقب افتاده ایم دیگه!
همه فکر میکنن باید مطالبه بدون قاعده رو حفظ کرد!
باید تحلیل کرد! تحلیل!
بعدشم منو نگا! به خاطر هدفم 3 سال درس هایی خوندم که یا ارزش علمی نداشتن یا تحریف شده بودن
من عقب افتاده نیستم :|  Angel 
اره خب یه مشت مطالب بدون قاعده هستن همش !
دروغ میگم ؟  Angel
(02-08-2015، 1:38)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوای دوئل بذاریم ؟

صابرم این وسط کشکه دیگه نه ؟ :d
اونو بسپریدش به من خودم میدونم چه جوری حواسشو پرت کنم شما به دوئلتون بپردازید ! ^_^
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000 ، Wanton
(02-08-2015، 1:42)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
پول خوبیم توشه((:
تو ایران از این حرفت برداشت های زیادی میشه کرد!

محروم؟  Angry

میخوای دوئل بذاریم ؟

آره  :97:***** شده!

ولی مرتیکه ی فلان فلان! صابرو چه کنیم؟! اون با ماچ پاچ راضی نمیشه... Confused
منم همون برداشت اصلیو میگم :v
سیاست پشت پرده های زیادی داره ..
ولی ریسکشم بالاست
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000 ، Brooklyn Baby ، Apathetic

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان