امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 "

(01-08-2015، 21:37)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاقا 1 سوال :| 

اون فیلمه بود .. ساواش بالدار :| بعد عاشق یاسمین شده بود ♥ اسم فیلمه چیه -_- 

یکی راهنمایی کنه :| 

افسانه دلتورا فک کنم
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~ ، # αпGεʟ
آگهی
یادش بخیر ..  Angel بچه بودم خیلی دوسشون داشتم :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/ioj2dcbmpxy6hl3abuzq.jpg
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Berserk ، # αпGεʟ ، FARID.SHOMPET
(01-08-2015، 21:38)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از باسن بزرگ ها و سینه بزرگ ها خوشم نمیاد اصن!

جداً تو فقط میای اینجا کارای انجمنو ردیف کنی ؟ " گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " 99
 سپاس شده توسط Apathetic ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، tyjtfhdhr ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، an idiot ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، # αпGεʟ ، FARID.SHOMPET
(01-08-2015، 21:38)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه ربطی به سوال من داره؟ اخه تو یهو میری سر کار! گفتم شاید مثه رفیق من الان کارگاه می خوابی که یهو میری سر کار و میای
مال پدرمه :| هر وقت بخوام میرم .. هر وقت بخوام میام . هر وقتم بخوام همونجا میخوابم ._. 

(01-08-2015، 21:38)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشق و جزآ :|
خدا پدرمادرتو بیامرزه :V 

یهو یاد یاسمین خوشگله افتادم Big Grin 
 سپاس شده توسط Berserk ، # αпGεʟ ، FARID.SHOMPET
(01-08-2015، 21:39)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 21:36)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 21:34)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 21:33)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود تو روت ^-^
درود بر شرفت (;

الان تو بآید میگفتی خوبی .__.

حالا خودم میگم :| خوبی ^-^ ؟

میـC خوبم ._. 

تو چطوری ؟ .-. 

:|
منم خوبم ._. چخبر ._. ؟

(01-08-2015، 21:40)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 21:36)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...

سلآم ._.

خوبی؟.-.
[/quote]

آره خوبم ._. تُ چی ._. ؟
 سپاس شده توسط an idiot ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، # αпGεʟ ، FARID.SHOMPET
من اولش دوتا ارسال کم داشتم از فرید حالا ته پاسخا میشینم.-. -.-
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، FARID.SHOMPET
(01-08-2015، 21:41)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از باسن بزرگ ها و سینه بزرگ ها خوشم نمیاد اصن!

جداً تو فقط میای اینجا کارای انجمنو ردیف کنی ؟ " گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " 99

فرید و "فقط" رسیدگی به کارای انجمن ؟ :d
:|
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، FARID.SHOMPET
(01-08-2015، 21:41)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادش بخیر ..  Angel بچه بودم خیلی دوسشون داشتم :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/ioj2dcbmpxy6hl3abuzq.jpg

عه این یارو آ .__. منم میدوستمشون ._. 

(01-08-2015، 21:42)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه ربطی به سوال من داره؟ اخه تو یهو میری سر کار! گفتم شاید مثه رفیق من الان کارگاه می خوابی که یهو میری سر کار و میای
مال پدرمه :| هر وقت بخوام میرم .. هر وقت بخوام میام . هر وقتم بخوام همونجا میخوابم ._. 

(01-08-2015، 21:38)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشق و جزآ :|
خدا پدرمادرتو بیامرزه :V 

یهو یاد یاسمین خوشگله افتادم Big Grin 

چشمآش خیلی خوشگل بود .__.
 سپاس شده توسط Apathetic ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، # αпGεʟ ، FARID.SHOMPET
(01-08-2015، 21:38)...parmida... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.......خواهشاااااااجواب سلاممو بدید

همه شدن " پارمیدا "
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، Apathetic ، # αпGεʟ ، Wanton ، FARID.SHOMPET
(01-08-2015، 21:40)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 21:36)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...

سلآم ._.

خوبی؟.-.
[/quote]

آره خوبم ._. تُ چی ._. ؟
[/quote]
منم خوبم:>>
فقط اسمتو میدونم با سن.-.
 سپاس شده توسط # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان