امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 "

(01-08-2015، 21:19)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 21:18)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 21:15)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: فـرید نفس اینـآ منو اغفآل کردن دیر دیدم :>

تـو بهتری :>
چی شده؟ کی؟ کجاس؟
تو به من نشانش بده!

همین دنـآت از خـدآ بیخبر !! بی ایمـآن ._.

یک چیزی بهت میگما -__-!
زرافه ۷:

جـوجـو ._.

رآبطه مـآرو بهم نزنـآ -_-

چخه چخه برو خونتون -__-

(01-08-2015، 21:19)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فریما دستی دستی زن فرید شدیا cof  :v

._.

مـآ هنوز دآریم آشنـآ میشیم (*..)
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔ ، FARID.SHOMPET
آگهی
(01-08-2015، 21:25)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 21:23)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 21:20)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 21:18)Lord dark_Ω نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Karet daram :-|
و واقعا فکر میکنی من شمارو میشناسم ؟ :|

(01-08-2015، 21:18)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشید =]
سلام ..

(01-08-2015، 21:19)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 21:17)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله ؟

نه من ملیکام :|||

عه => ؟ پس منم مهشیدم .__.

چطوری ملیکا :| ؟
فقط من حق دارم ملیکا هم باشم -_-

اشتبآ به حظورت رسوندن .__. منم حق دارم مهشید بآشم :>

عه داداش بچه کجایی ..
اشتباه رسوندنت پیاده شو :V

(01-08-2015، 21:25)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ خبرا مهشید
در اوج بی خبری ام راستش  .
تو چه خبر ؟
کلاس تابستونه تففففف توش

چیکیارا میکنی
خبری نمیگیری با مرام
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، FARID.SHOMPET
(01-08-2015، 21:26)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 21:19)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 21:18)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 21:15)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: فـرید نفس اینـآ منو اغفآل کردن دیر دیدم :>

تـو بهتری :>
چی شده؟ کی؟ کجاس؟
تو به من نشانش بده!

همین دنـآت از خـدآ بیخبر !! بی ایمـآن ._.

یک چیزی بهت میگما -__-!
زرافه ۷:

جـوجـو ._.

رآبطه مـآرو بهم نزنـآ -_-

چخه چخه برو خونتون -__-

(01-08-2015، 21:19)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فریما دستی دستی زن فرید شدیا cof  :v

._.

مـآ هنوز دآریم آشنـآ میشیم (*..)
چه زوج جالبی میشین ۷:
خیلی باحاله :>>>
.
 سپاس شده توسط an idiot ، FARID.SHOMPET ، omidkaqaz
(01-08-2015، 21:28)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه زوج جالبی میشین ۷:

بتـرکه چشم حسـود Confused
 سپاس شده توسط Berserk ، ๒lคςк ๔єค๔
اااااااااااه من چقد تو این بحث غریبم :\
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، an idiot
دانشگاه ازاد تهران واحد مرکز چقد راحته! من فکر کردم باید سخت باشه قبول شدنش! داره رسما میگه بفرمایید درس بخونید پول بدید!  p332

--------------------------------------

زن من باید شریل باشه کمه کم! کم تر قبول ندارم. هستی؟
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔ ، ( lιεβ ) ، Berserk ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd ، an idiot
آواتارم مورد داره ؟ bathtime
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd
(01-08-2015، 21:28)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 21:25)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 21:23)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 21:20)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 21:18)Lord dark_Ω نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Karet daram :-|
و واقعا فکر میکنی من شمارو میشناسم ؟ :|

(01-08-2015، 21:18)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشید =]
سلام ..

(01-08-2015، 21:19)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه => ؟ پس منم مهشیدم .__.

چطوری ملیکا :| ؟
فقط من حق دارم ملیکا هم باشم -_-

اشتبآ به حظورت رسوندن .__. منم حق دارم مهشید بآشم :>

عه داداش بچه کجایی ..
اشتباه رسوندنت پیاده شو :V

(01-08-2015، 21:25)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ خبرا مهشید
در اوج بی خبری ام راستش  .
تو چه خبر ؟
کلاس تابستونه تففففف توش

چیکیارا میکنی
خبری نمیگیری با مرام
چه کلاسی ؟
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd
(01-08-2015، 21:28)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 21:28)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه زوج جالبی میشین ۷:

بتـرکه چشم حسـود Confused
کی حسودی کرد‎:|‎
حالا به فرید یک چیزی به تو چرا حسودی کنم :>>>
تازه فرید پسرارو دوست داره Confused
.
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، an idiot
تـآ یه هفته نمیتونم وزنه بزنم :| 

رو تسمه بزرگ دستگاهمون نشسته بودم کنار کارگرا :| 

یهـو تعادلمو ازدست دادم پامم گیر کرد به تسمه ی پایین با کتف ُ دهن افتادم تو پودر سنگ :[ کاملاٌ سفید شدم :| ناقص شدم :\ 
-
درود Big Grin 
 سپاس شده توسط Berserk ، an idiot ، FARID.SHOMPET ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان