15-01-2012، 4:29
به نظر من این سایت میتونه خیلی بهتر از اینی که هست باشه راستش من زیاد خوشم نیومد امیدوارم بهترین باشه
|
سایت فلش خور |
||||||||||||||||||||||||||||||||
15-01-2012، 4:29
به نظر من این سایت میتونه خیلی بهتر از اینی که هست باشه راستش من زیاد خوشم نیومد امیدوارم بهترین باشه
15-01-2012، 6:44
اتفاقا به نظر من عالییییییییییییی ترین سایت دنیاست
15-01-2012، 7:08
چون تفریح دردنیای واقعی کم ومشکلات زیاده جوانان ونوجوانان به محیطی بی دغدغه ومشکلات برای تفریحات آزادترروی می آورند
طبق خصوصیات اجتماعی انسان سایت هایی که افرادزیادی رادورهم جمع میکنن بسیارپرطرفدارهستندچون محیط هایی سالم وبی دغدغه برای تفریح دنیای مجازی خالی ازدغدغه هاومشکلات دنیای واقعی است وماهم دنبال همین هستیم برای همین سایت هایی مثل: نیک صالحی-فلش خور-تراوین-الفورای و.........طرفداران بیشتری دارند
مگه کسی جرئت میکنه بگه این سایت بد هست؟ سریع میبینیم زیره اسمش نوشتن
banned ولی واقعا برای ما که تو این مملکت هیچ عاملی برای تفریح خوشحالی نداریم واقعا خوبه
18-01-2012، 14:38
نقل قول: مگه کسی جرئت میکنه بگه این سایت بد هست؟ سریع میبینیم زیره اسمش نوشتناین چه ګفته ای هست؟؟؟ ما هیچ وقت الکی محروم نمی کنیم. بخش انتقادات هم داریم. کسی رو به این دلیل محروم نکردیم اګه می خواستیم به این دلیل محروم کنیم. تا کنون صد ها نفر محروم می شدن.
02-04-2012، 21:44
سایت فلش خور اولین سایتیه که من توش عضو شدم بهترین سایته و نظیر نداره we love you flash khor
03-04-2012، 7:40
محشره من که معتاد این فلش خورشدم دوست دارم برم چون منو ازکارو زندگی انداخته ولی نمیتونم
03-04-2012، 14:26
من اطلاعاتی ندارم چون تازه عضو شدم
بووووووووووووووووووووس فلش خور
بروبچه ها دوستتون دارم[/quote]
06-04-2012، 10:03
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-04-2012، 10:08، توسط MAHSA_JIGAR.)
سلام جملت خیلی قشنگ بود
سایت عالیه ولی چون تازه کارم زیاد توش وارد نیستم امید وارم که بسشتر اشنا شم ولی تا این جا خوبه نوشتت خوب بود خوشم اومد مرسی
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|