امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 "

رز بازی کرایسیس 3 رو گرفتم قدیمیه ولی ناموسا گرافیک سگو داره
" گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " 25
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Mason ، FARID.SHOMPET ، ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000
آگهی
(01-08-2015، 13:22)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 13:20)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 13:20)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 13:18)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 13:17)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی؟‎:|‎
واقعا این رزیه ۷:
باورم نمیشه از یک پسر خوشت بیاد ۷:

فقط رگای دستش و بازوهاش cof

وگرنه مگه خل شدم ازش خوشم بیاد ؟ cof

رزی چند ساله انقدر داغون شدی ؟۷:

از وقتی دیدم تو عاشق شدی

من دیگه غلط بکنم عاشق بشم ۷:
حالا برگرد به حالت دختر نما ‎:|‎

اتوماتیکه :|
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔ ، || Mιѕѕ α.η.т || ، FARID.SHOMPET ، ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000
(01-08-2015، 13:19)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 13:18)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 13:14)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
آهآ میخواستم بگم : شمآ چی از زندگی من میدونید ک اینجوری حرف میزنین -_-
تو چی می دونی بچه؟ kaffe2

ب ظآهر بچم -_-

اصن کسی که داد میزنه و میگه من بدبختم و زندگی این جوریه و اون جوریه طبق تجربه ی من نه زندگی رو می دونه چیه و نه می دونه بدبختی چیه!
بهش میرسی یک روز احتمالا! 

من کجآ جآر زدم ک بدبختم ؟

فقط دیروز بود یآ پریروز نمیدونم .. از دس یِ اسکول **** بسی بسیآر عصبآنی بودم گفتم من بدبختم -_-
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔ ، || Mιѕѕ α.η.т || ، FARID.SHOMPET ، ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000
(01-08-2015، 13:22)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من گرفتم ولی مشکل فیزیکی داره .. شانس ندارم :|
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، || Mιѕѕ α.η.т || ، FARID.SHOMPET ، ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000
(01-08-2015، 13:20)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: همش عمل و لنز و ارایشه :|
من ک کسیو قبول ندارم تو زیبایی ..

فقط اهورا  Angel
فقط یک گزوینی می تونه درک کنه!

من با تو گزوینی سر قرار نمیام Confused
رزی مند زیر چادرت قایم کن :|
 سپاس شده توسط Mason ، ๒lคςк ๔єค๔ ، Aiden Pearce ، || Mιѕѕ α.η.т || ، FARID.SHOMPET ، ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000
(01-08-2015، 13:22)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 13:22)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 13:20)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 13:20)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 13:18)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط رگای دستش و بازوهاش cof

وگرنه مگه خل شدم ازش خوشم بیاد ؟ cof

رزی چند ساله انقدر داغون شدی ؟۷:

از وقتی دیدم تو عاشق شدی

من دیگه غلط بکنم عاشق بشم ۷:
حالا برگرد به حالت دختر نما ‎:|‎

اتوماتیکه :|

‎:|‎
معلومه ‎:|‎!
.
 سپاس شده توسط Mason ، || Mιѕѕ α.η.т || ، FARID.SHOMPET
(01-08-2015، 13:24)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 13:20)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط اهورا  Angel

فرید چادر داره فقط من ندارم cof
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، || Mιѕѕ α.η.т || ، ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000
(01-08-2015، 13:23)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 13:22)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من گرفتم ولی مشکل فیزیکی داره .. شانس ندارم :|

هه خیلی باحاله 
ولی سخته موندم توش یه هیولا هس همون اولاش مگه میمیره ؟ سه تا خشاب خالی کردم روش 
جرئت میخواد بازی the evil within روبگیری
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Mason ، FARID.SHOMPET ، || Mιѕѕ α.η.т || ، ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000
(01-08-2015، 13:21)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 13:19)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 13:12)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 12:46)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 12:43)[яєвєℓ] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگس رو بر عکس کن
(:
فوش نده ب من چه میخواسی برعکس نکنی
چطوری هاپــو؟
(:
چـِخه چـِخه

عکس خودته؟

هر چی هس خوشگله  Big Grin

همش عمل و لنز و ارایشه :|

بستگی داره زیبایی رو از کجا ببینی  Big Grin
من زیبایی رو تو یه جای دیگه میبینم  Big Grin

خ عکس از اون مناطق نزاشته ک :|
+
رزی کیو تو تله میگی؟._.
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Mason ، || Mιѕѕ α.η.т || ، Aiden Pearce ، ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000
(01-08-2015، 13:24)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط اهورا  Angel

منم میترسونی ۷:
.
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، || Mιѕѕ α.η.т || ، ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان