31-07-2015، 22:31
(31-07-2015، 22:29)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-07-2015، 22:26)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ولی دخترونه ن هیچ وخ ضایه نیس .. ی اسکل بود تو مدرسمون .. تو بارون رفت زیر نابدونی شده بود عین موش ابکشیده گلی !!
(31-07-2015، 22:23)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اب بازی تو مدرسه پسرونه ضایعست .. البته ابتدایی بودیم ک نه ولی دبیرستان دیگه بچه بازیه منم فقط با خانوادم بازی میکنم ..
(31-07-2015، 22:19)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره دلم براش سوخت
(31-07-2015، 22:16)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چی میگی ؟
اها :|
من بچه بودم داشتم ابپاشم افتاد زیر درخت گربهه نمیدونم چ مدلی بود خواست ورش داره با لگد زدم بش فرار کرد :|
( دوستداران حیوانات لطفا به خاطر این عمل ناشایست منو حلال کنن من جونمو دوس دارم ._. )
گربه بدبخت :|
تابستونا میرفتیم شمال ابجیم تو حیاط با شلنگ من با این تفنگه میوفتادیم ب جون هم :|
بعضی وختا بابامم همراهی میکرد .. مامانم بدش میاد
کلا اب بازی خیلی خوبه ولی معمولا بعد اب بازی تا س روز مریض میشم اخرشم میرم زیر سرم
اب بازی تو مدرسه حال میده که این مدیر و ناظم بیشعور نمره انظباط کم میکنن شوخیم ندارن !! لعنیتا ارزو ب دل موندم ینی .. چرا همیشه قانونمند ترین مدرسه ها گیر من میفته ؟؟ -_-
چ ضعیف :| من وقتی مریض شم اصولا از اون مریضیاییه ک باید سگ جون باشی تا تحمل کنی ! :|
من کلا ضعیفم از بچگی ضعیف بودم .. نمیدونم چرا..
ب خاطر ژنه دیه
دخترا لوسن :| کلا عشق این چیزان ..
جالبه فقط ژن من ضعیفه.. ولی کلا خانوادتن قوی هستیم ..