31-07-2015، 22:08
(31-07-2015، 21:59)Wєιяɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.رادار خوبه .. به قیافشون اهمیت نمیدم فقط بازی .
من از شهرام محمودی خوشم میاد ، ولی جون نمیدم براش :| بازیکن مورد علاقمه :|
(31-07-2015، 22:02)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من هر چی التماس کردم ندادن تیراندازی کنم .. اسنایپر بود !!
امروز اولین تجربه تیراندازیمو داشتم:v
خیلی خوب بود ..
(31-07-2015، 22:02)Wєιяɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آره آره !!
رزی اِف بی آی چنتا عکس دارم میخوای ._. ؟
(31-07-2015، 22:02)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جمله هات چ ربطی به جمله اول داشت ؟ :|
(31-07-2015، 21:57)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.رز تو دختری یا پسر ؟ :||
چرا دخترا برا این والیبالیستا جون میدن ؟ :|
من فقد گفتم ریش اصلا بهشون نمیاد .. یعنی از نظر ما دخترا اینطوریه ! ولی پسرا با این ریشا موافقن ..
ولی برای مثال مثلا سعید معروف ُ ببینی ریشاشم زیاد باشه بهش میـاد ولی این یکی از نظر پسرا حالت منفی نشون میده !
برای مثال بری توی اینستا سعید معروف میبینی که خیلی از پسرا پایینش نوشتن شبیه این داعشیا شدی :|||
خودم اصن نفهمیدم چی گفتم :|| !