امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد ((نسخه 252))

چرآ این آهنگش این قده خز شُد cry girl

(31-07-2015، 14:32)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 14:30)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 14:29)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 14:28)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازم صدایه پات نمیادو بگو با من چرا اینجوری تا کردی .. لااقل نقش بازی نمیکردی

بآش حآل نکردم -_-

منم و اتاقم تنهایی دلهره حالم حرف نداره حرف نداره ... شدم یه دیوونه که واسه زندگی اصلا هدف نداره حد نداره !

گـ* خوردم :|

عآلیه ((:

فاطی ؟ -_-
بلی .. ؟ .-.

دیگه خُدافظی نکن :* ..

اصن نرو :>

من الان از دست سآسی عصبآنی ام :|

میدونی چقد منتظر بودم اینُ بده ؟

خیلی غم انگیزه cry girl

تف تف تف >_<

جـیییییییییییییییییییییییییـغ >_<

cry girl
گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) 177
 سپاس شده توسط eɴιɢмαтιc
آگهی
(31-07-2015، 14:32)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 14:30)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 14:26)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 14:25)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 14:23)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل اسم سایتو بگو برم توش  Tongue

من با تو حرفی ندارم |: 

برو به درس ُ مشقت برس /: ..

هر چی هس عموپورنگ نبگا نمیکنم |: 
میشینم با افتخار با گلنار بازی میکنم |: 

(31-07-2015، 14:25)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 14:22)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو گمشو |: 

ناموسا فازت چیه؟؟؟

درگیری!!!

اینجا نمیشه گف

دهنت سرویس  Big Grin 

اصن تو بزرگ شدی مگه؟؟؟

بچه بجا بازی با گلنار برو ورزش کن هنوز دیر نشده فقط امیدوارم کمر برات مونده باشه
حالا شما نمیخواد دیگه وارد جزئیات بشین حالا....ورزش بکن بسه
خو نه دیگه اگه بره با گلنار بازی کنه دودقیقه فوتبال بازی کنه که باید بره رو نیمکت هههه من با 15 سال سن کوچک ترین بازیکنشون بودم همه بازیکنای حرفع ای در حد پدیده و سیاه جامگان با اینکه من تکنیکم بالاس  ولی گذاشتنم دروازع بعد با چندتا مهار توپ و چندتا کلین شیت فهمیدم یه ایطور چیزایی برای دروازه بانی تو خودم دارم
منم برم فعلا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Aiden Pearce ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
FᗩR!Mᗩ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
×яɒнɒ× ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
мøяνα.għ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000

بیــآ بـآلـآ ._.
(31-07-2015، 14:30)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 14:26)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 14:25)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 14:23)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل اسم سایتو بگو برم توش  Tongue

(31-07-2015، 14:22)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو گمشو |: 

من با تو حرفی ندارم |: 

برو به درس ُ مشقت برس /: ..

هر چی هس عموپورنگ نبگا نمیکنم |: 
میشینم با افتخار با گلنار بازی میکنم |: 

(31-07-2015، 14:25)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 14:21)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب دیگه من برم بدرود همگی 

برو گمشو |: 

ناموسا فازت چیه؟؟؟

درگیری!!!

اینجا نمیشه گف

دهنت سرویس  Big Grin 

اصن تو بزرگ شدی مگه؟؟؟

بچه بجا بازی با گلنار برو ورزش کن هنوز دیر نشده فقط امیدوارم کمر برات مونده باشه

ورزش میکنم 
اینا شوخیه من تاحالا اینکارو نکردم
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
اخیش همه رفتن.-.
منمو گ.ا
 سپاس شده توسط Apathetic
(31-07-2015، 14:46)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخیش همه رفتن.-.
منمو گ.ا
و مــن ..  Angel
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
یکی از مدیران بره به یکی از کاربران به نامMAHDI.D در صحفه 5 اخطار بده یا محروم کنه

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=238664
اره اصن دیدم :|

+ علی ..

دیدن برنامه کودک بزرگ ُ کوچیک نداره ..

حتی بعضی از مادر پدرام هستن که اون برنامرو میبینن ..

_

سلام ..
 سپاس شده توسط omidkaqaz ، Apathetic
پوفففففففف ..
خدافففففففففف :|
خوب، ولی اشتباه...

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 36 مهمان