31-07-2015، 0:10
(31-07-2015، 0:07)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-07-2015، 0:05)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اینو جایی نگو خب ؟
(30-07-2015، 23:59)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-07-2015، 23:58)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باوو مگه رپ بچس بش فک و فامیل میدید؟
بیخیال این تعصبات ..
ب نظر من موسیقی باس محتوا داشته باشه !
ادم باش حال کنه فرقی نداره کار کی باشه !
به این ها میگن لقب
نه دادن فک و فامیل
برای معروفیتش هس
نثلا هیچکش بنیانگذار رپ هستش
دوازده.سال پیش.زد بازی شرو کرد رپ خوندن اونم فارس اون موقع زد بازی و عرفان و حالا خیلی کم حصین تو کار رو بودن حتی سوگند رپر هم با شنیدن اهنگای زد بازی ب رپ رو اورد
از حدود 3سال بعد کم کم خالطور ا اومدن وسط کار ک از نظر من بیشتر گند زدن ک یاس خانوم آقا عدی فروش خلصه و اصخر اقا کله گنده هم جزش میشه
زد بازی اون کارو وقتی استارت زد ک طعمه تابو و ساسی مانکن داشتن گند میزدن تو موزیک
کی جز زد بازی اینقد لپ رو و اس فارسی زبانت تعریف کرد؟
بهت میخندن
زدبازی جز اولین رپکن ها بود که چنتا بچه پولدار گروهی تشکیل دادن که اسم اصلیش زید بازی بود و در اصطلاح برای راحتی کار زدبازی شد
دومن اولین رپر و بنیان گزار هیچکس هست
با توهین کردم؟(:
تیکه ای حرف نزن.خوشم نمیاد. بت افتخار دادم بات صحبت کردم حد نگهدار..
اون موقع یاس داشت طرف می شست هیچکس درگیر بود چنتا سیگار بکشه و توتون بخوره صداش اینطوری بشه:/