امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد ((نسخه 252))

(30-07-2015، 19:03)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 19:01)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همتون کوچولو شدین فقد پارمیدا بزرگِ.. ! :|

پـارمیدا ؟ ._.

ها؟._.

من اعصابم خرابه

موسم خراب شده باباگف امروز میخره بعدمیگه یادش رفته

اینانشونه ی الزایمره

-_-

الان مـنُ درک مـیـکُـنـی بـابـامـ بـازی نـمـیـخـره -_-

(30-07-2015، 19:04)✯ѕтαя gιяℓ✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..
._.

سـلامـ

خـوبـی ؟ .-.
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، || Mιѕѕ α.η.т || ، FARID.SHOMPET ، bieber fan
آگهی
(30-07-2015، 19:04)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 19:03)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 19:01)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پـارمیدا ؟ ._.

ها؟._.

من اعصابم خرابه

اینانشونه ی الزایمره

-_-
فکر میکنی من الان موس دارم ؟  129f 

اصن کار کردن با موس چطوری بود ؟ انقدر با لب تاب اومدم عادت کردم !..

این فرق داره
همزمان با خراب شدن موسم بازیمم ازاول شروشد
اه-_-
گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) 70

سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ ، ( lιεβ ) ، || Mιѕѕ α.η.т ||
(30-07-2015، 19:04)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 19:02)bieber fan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 19:00)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 18:58)bieber fan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چخبر؟ این همه کلاس رفتی.. شوکو رو یادت رفت.. مورد مناسب گیر اوردی یا ن؟ #_#

اره بابا پدرم در اومد -_- جون عمت ._. !

Yeah ._.
قوربون دستت نصفش کن ._. قول دادی 2تا گیر بیاری !
اخه 16 سالشه ._. !

دیگه غیر اون کیس مناسب ندیدم .. تو برنامه ها هم ک باز همشون 16 ان :|
الان تو روی این شانس من ی اسم بذار :|
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Mason ، Tɪɢʜᴛ
نقل قول: گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) 70  تو مدیری شومپت؟ تو هم که قوانین تاپیکو زیر پا میذاری!
شکلکه خو :| بعدشم ، این مورد شکلک دیه سخت گیری نمیشد اخه ارسالا حساب نمیشن :|

این کلی محتوا توش بود !
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Tɪɢʜᴛ ، || Mιѕѕ α.η.т || ، FARID.SHOMPET
(30-07-2015، 19:04)✯ѕтαя gιяℓ✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..
._.
کوچولو ._.
(30-07-2015، 19:04)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 18:58)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 18:57)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همونی که نصفش برهنه هست!  14k

پـاشم معلوم هست ؟ ._.

همون قبلی که FIT بود ؟

آره  2mo5

(30-07-2015، 18:57)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: همونی که نصفش برهنه هست!  گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) 70
vahidrk

Dodgy  تو مدیری شومپت؟ تو هم که قوانین تاپیکو زیر پا میذاری!
اون آواتارو با هزار بدبختی پیدا کردم .. تازه دیروز اهورا برش داشت دوباره گذاشتم :>

ولی میدونـم کجا پیداش میشه کرد ._. بزارمـش ؟
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، || Mιѕѕ α.η.т || ، FARID.SHOMPET
(30-07-2015، 19:06)bieber fan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 19:04)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 19:02)bieber fan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 19:00)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 18:58)bieber fan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چخبر؟ این همه کلاس رفتی.. شوکو رو یادت رفت.. مورد مناسب گیر اوردی یا ن؟ #_#

اره بابا پدرم در اومد -_- جون عمت ._. !

Yeah ._.
قوربون دستت نصفش کن ._. قول دادی 2تا گیر بیاری !
اخه 16 سالشه ._. !

دیگه غیر اون کیس مناسب ندیدم .. تو برنامه ها هم ک باز همشون 16 ان :|
الان تو روی این شانس من ی اسم بذار :|

بد :|
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Tɪɢʜᴛ ، bieber fan ، FARID.SHOMPET
(30-07-2015، 19:05)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 19:03)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پـارمیدا ؟ ._.

ها؟._.

من اعصابم خرابه

اینانشونه ی الزایمره

-_-

الان مـنُ درک مـیـکُـنـی بـابـامـ بـازی نـمـیـخـره -_-

(30-07-2015، 19:04)✯ѕтαя gιяℓ✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..
._.

سـلامـ

خـوبـی ؟ .-.
مرسی ..
بدک نیستم ..
تو خوبی ؟!
+
چه خبر پآرمیدا ؟
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Tɪɢʜᴛ
(30-07-2015، 19:06)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 19:04)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پـارمیدا ؟ ._.

ها؟._.

من اعصابم خرابه

اینانشونه ی الزایمره

-_-
فکر میکنی من الان موس دارم ؟  129f 

اصن کار کردن با موس چطوری بود ؟ انقدر با لب تاب اومدم عادت کردم !..

این فرق داره
همزمان با خراب شدن موسم بازیمم ازاول شروشد
اه-_-

پـاری کـوچـولـویـی |:
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
سپاس بدین بشه 36666 :v
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ( lιεβ ) ، # αпGεʟ ، Apathetic ، Tɪɢʜᴛ ، Faust
نقل قول: شکلکه خو :| بعدشم ، این مورد شکلک دیه سخت گیری نمیشد اخه ارسالا حساب نمیشن :| 

این کلی محتوا توش بود !
نقل قوله!
این قانون از قدیما بود!
با این کار فقط تاپیک پر پست میشه. همه الکی شکلک می فرستن. دقت نکردی؟ هرکی حوصلش سر میره تو این تاپیک شکلک می فرسته. نهایتا بهش یک نقل قولم اضافه میکنه
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، # αпGεʟ ، Tɪɢʜᴛ ، Apathetic ، || Mιѕѕ α.η.т ||

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 54 مهمان