امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد ((نسخه 252))

(30-07-2015، 12:56)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم‍ ._.

دماغتون چاقه ؟.________.

آره .. ._.

ولی کِیفمون کوک نیست ..
 سپاس شده توسط Faust
آگهی
(30-07-2015، 12:58)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 12:52)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 12:50)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من گواهینامه پایه یک دارم :||
بیاین با کامیون میبرمتون دور دور دخترا ._. ..

اهورا من ماشین دارم ‎:|‎تو دختراشو جور کن ۷:

من مشتی حال میکنم دادا :v
تو راه شمال با کامیون و چندتا دخی خانوم ((:

منم میام ۷:

گواهینامه پایه یک داری .-.؟
پایه دو نداری‎:|‎؟
.
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн
(30-07-2015، 12:58)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 12:57)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 12:55)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اهوآز خیلی بآحآل تره ^_^
بچه های ناشکر و لوس و نازپرورده پایتخت cof
من پایتختی نیسَم  :hiccp:

باو پایتختم ارزوس :|
از تهرآن متنفرم بسیآر زیآد Dodgy

اهوآزو دوس دآرم .-.
گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) 13
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Mason
میگ میگ
=]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[!]
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(30-07-2015، 12:59)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 12:59)ღSηow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 12:55)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهم بر خورد .. :ngh:

چیکار کنم ؟ تو پایتختی بعد میگی اهواز خوبه :|

من بودم گفدم :>
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Mason
رزی همه نوبتای صندلی داغو کنسل کن چون بعد این کاربری ک الان هست عشقتون ک من باشه قراره بشینه :am4:
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ღSηow Princessღ ، ρѕуcнσραтн ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، Mason ، Faust ، omidkaqaz
نقل قول:
از تهرآن متنفرم بسیآر زیآد
kaffe2 تهرانی نیستی یا اومدی و خوشت نیومده؟
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، Mason
(30-07-2015، 12:59)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 12:59)ღSηow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کی گفتم اهواز خوبه ؟! :|
 سپاس شده توسط Mason ، ρѕуcнσραтн
(30-07-2015، 13:00)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 12:58)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 12:52)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 12:50)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من گواهینامه پایه یک دارم :||
بیاین با کامیون میبرمتون دور دور دخترا ._. ..

اهورا من ماشین دارم ‎:|‎تو دختراشو جور کن ۷:

من مشتی حال میکنم دادا :v
تو راه شمال با کامیون و چندتا دخی خانوم ((:

منم میام ۷:

گواهینامه پایه یک داری .-.؟
پایه دو نداری‎:|‎؟
ن بابا چرت گفتم .. دو دارم یک ندارم:|
تو چی داری؟
 سپاس شده توسط Mason ، ๒lคςк ๔єค๔ ، ρѕуcнσραтн
(30-07-2015، 13:00)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://www.playstation.com/en-us/games/until-dawn-ps4/?video=0&EMC=EM:NWSLTR:PSNNEWS:20150729:B_UntilDawnImg:ENG:US:psu=138228157
اینو نگا رزی...

باو من ارزو به دل موندم انحصاریای سونی رو بازی کنم !!

چندماه پیش تریلرشو دیدم .. خوشم اومد از موضوعش خیلی خفنه

فک کنم 24 ژوئن میاد ، گرافیکشم خوبه

نقل قول: الکی مثلا!
اخه نگا چقدر گندست!
از این گنده تر آوتار اگه تونستی بذار
اندازه اواتار منه -_-

(30-07-2015، 13:01)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 12:58)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 12:57)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من پایتختی نیسَم  :hiccp:

باو پایتختم ارزوس :|
از تهرآن متنفرم بسیآر زیآد  Dodgy

اهوآزو دوس دآرم .-.
خاک ._.
(30-07-2015، 13:02)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی همه نوبتای صندلی داغو کنسل کن چون بعد این کاربری ک الان هست عشقتون ک من باشه قراره بشینه :am4:

چشم cof  !!
(30-07-2015، 13:03)ღSηow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کی گفتم اهواز خوبه ؟! :|

باید برم چشم پزشکی :|
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ρѕуcнσραтн

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 27 مهمان