28-07-2015، 17:21
(28-07-2015، 17:19)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ارع ارع حتما جالب میشه!
(28-07-2015، 17:15)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
+فاطی من مخالفتم نمیتونی نوینسده شی._.
جدی از رز بپرس دد ک چیا پشت سرت نگفتم._.
تو اول یاد بگیر نویسنده رو خوب بنویس بعد بوق بزن :|
.___.
(28-07-2015، 17:19)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-07-2015، 17:16)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نزار بگم چهار صبح پنجشنبه با صابر کجا بودی :vvvv
(28-07-2015، 17:14)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-07-2015، 17:11)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من کی ب تو ماچ دادم مرتیکه قزوینی؟ :|||
نقل قول:نه دیگه! باید بذاری ماچت کنم که مدیر بشی!نَ تُ فقط منو مدیر کن مآچت ارزونی خودت .-.
همین رزی و اهورا و...همه ماچ دادن! بعله!
اصن خیلی هم دلت بخواد. ماچ های من آبداره...
دو نصفه شبه س شنبه:|
یادمه هنو:>
تو تیم عمه من بود ب صابر پیشنهاد رشفه داد؟-_-
نزار بگم اهورا:V