امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

با این سالاد جلوی مهمان ها پُز دهید!

#1
 اگر برای مهمانی هایتان معمولا چند مدل سالاد آماده می کنید، سالاد ژله ای را فراموش نکنید. شما با همین روش می توانید انواع و اقسام سالادهای قالبی  دکوراتیو را درست کنید و با آن پز دهید.





دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با این سالاد جلوی مهمان ها پُز دهید! 1



مواد لازم برای لایه اول:




  • 3 ق چ پودر ژلاتین
  • 1 ق چ شکر
  • 1 فنجان آب
  • 4 /1 ق نمک
  • 1 عدد کلم بروکلی
  • 2 عدد هویج
  • 12 عدد گوجه گیلاسی
  • 3 قطره اسانس لیمو

مواد لازم برای لایه دوم:




  • 1 عدد سینه مرغ
  • 3 عدد سیب‌زمینی متوسط
  • 1 عدد هویج پخته
  • 2 عدد خیار شور
  • 2 ق س جعفری
  • 2 /1 پیمانه سس مایونز
  • نمک و فلفل و زردچوبه  به مقدار لازم
  • 1 عدد پیاز خرد شده

طرز تهیه لایه اول:



1. در ظرف مناسبی آب، پودر ژلاتین و شکر را مخلوط‌کنید سپس ظرف را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا ژلاتین کاملاًحل شود. بعد از حل شدن ژلاتین، نمک و اسانس لیمو را اضافه کنید. مواد را داخل یک ظرف بریزید و آن را در یخچال به مدت 10 دقیقه قرار دهید سپس نیمی از مخلوط ژلاتین آماده را در ظرف بریزید و دوباره به مدت 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.



2.  کلم بروکلی و هویج‌ها راخردکنید و بشویید. گوجه‌فرنگی را هم از وسط نصف کنید سپس آنها را بخارپزکنید.حالاظرف را از فریزر خارج کنید و مواد بخارپز شده را روی آن بچینید.باقیمانده مخلوط ژلاتین را روی مواد بریزید و سپس ظرف را به مدت 20 دقیقه دیگر در یخچال بگذارید تا کاملاًخودش را بگیرد.



طرز تهیه لایه دوم:



1. سینه مرغ را همراه با مقداری پیاز،آب،نمک،فلفل و زردچوبه در یک قابلمه روی حرارت بگذارید تا بپزد. هویج و سیب‌زمینی را هم بپزید. بعدازاینکه مرغ پخت، آن را ریش‌ریش کرده، کنار بگذارید. سیب‌زمینی و هویج راهم بعدازاینکه پخته شدند،رنده کنید. خیار شورهارا هم خردکنید.



2. اکنون سینه مرغ ریش‌ریش شده،سیب‌زمینی و هویج رنده شده و خیار شور خردشده را همراه با جعفری خرده شده، نمک، فلفل و سس مایونز در یک‌کاسه مناسب باهم مخلوط‌کنید. قالب را از داخل یخچال بیرون آورید و مخلوطی  را که آماده کرده‌اید را روی آن بریزید و به مدت 3 ساعت ظرف را در یخچال قرار دهید تا مواد سرد و سفت شوندسپس آن را در ظرف مناسبی برگردانید.

[img]file:///C:/Users/RGA-315/Documents/Bluetooth%20Folder/IMG_20160605_192107.jpg[/img]
با این سالاد جلوی مهمان ها پُز دهید! 1






پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، nanali
آگهی
#2
این چرا انقد عجیبه؟ هم نمک داره هم شکر! ژلاتین هم داره! اون وقت بهش میگید سالاد؟ دسر نی؟
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!











پاسخ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان