امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گفتگوی آزاد نسخه 250 "

(27-07-2015، 1:04)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطولم .__.

ععه مهری (:

(27-07-2015، 1:06)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2015، 1:02)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2015، 0:59)Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2015، 0:58)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ژوون :|||

خودم اول شدم :|

بسوزید :q

تو چی میگی جوجو  Confused :ag54:

هیشش .. :|

بزار شاد باشم .. Angel

(27-07-2015، 0:59)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2015، 0:57)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام سارا^.^

سـلامـ ^.^

خـوبـی ؟ .-.

(27-07-2015، 0:58)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:>>

چیه ؟ :v

تـو چـرا تـو تـل نـیـسـی >.<

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=238423

لایـک کُـنـیـد هـمـتـونُ لایـک مـیـکُـنـمـ :>

چون که زیرا ._.
 سپاس شده توسط L²evi ، Faust
آگهی
(27-07-2015، 1:12)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2015، 1:10)Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان

جان ؟

چرا سحر بیچآره ثابت نشد ؟ اون که فعالیتش خوب بود ؟ ._.
" گفتگوی آزاد نسخه 250 " 8
 سپاس شده توسط Faust ، Wanton ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، L²evi
(27-07-2015، 1:10)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخرین نسخه ای که زده بودم برمیگرده به نسخه 203 !

ایمان (:
شرمنده امروز داستان رو نفرستادم ، فردا دیگه درستش میکنم .
راستی همه چیز خوبه تو تالار مدیریت ؟ اخه همه عصبانی بودن منم حس ششمم فهمید مشکلی تو تالاره ._.
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Wanton ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، L²evi
(27-07-2015، 1:09)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2015، 1:08)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2015، 1:03)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2015، 1:00)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2015، 0:59)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلامـ ^.^

خـوبـی ؟ .-.

اوهوم
من اول شدم
بم تبریک بگو
تو خوشی؟
مهم رتبه نیس مهم نیته 

نه بابا یه زری زدم عشقس رتبه 

منم سوم شدم
من یکم نیت کرمی هم داشتم4fvf:4chs:

خداییش هیچکی همچین کرمی بهم نریخته بود
در این حد :>>
25r30:p325:
 سپاس شده توسط omidkaqaz ، L²evi
(27-07-2015، 1:11)✘ցմεεղ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2015، 1:10)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2015، 1:08)✘ցմεεղ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2015، 0:57)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2015، 0:56)✘ցմεεղ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم عاشق سپاس شدم/:

ااا عـشـقـمـ ^.^

6gd های ((: بای((:

چـرا بـای ._.

نـخـواب |:
نمی خوابم :ag54: همینطوری گفتم

مـن حـوصـلـمـ سـر رف |:
 سپاس شده توسط omidkaqaz ، چمان ، L²evi ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
اونایی که جناب خان رو دوست دارن بزنند روی سپاس

دوست ندارند جناب خان رو سپاس نکنید
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Tɪɢʜᴛ ، L²evi
(27-07-2015، 1:12)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2015، 1:10)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2015، 1:08)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شادی .________.

با منی ؟
جونم مهرناز ؟ ♡

خیلی خانُمی تو ..

خوبی عزیزم؟(:

من ؟ 0_0
مرسی ♡
 شما خوبی ؟ (:
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط L²evi ، Faust
(27-07-2015، 1:13)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2015، 1:04)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطولم .__.

ععه مهری (:

(27-07-2015، 1:06)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2015، 1:02)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2015، 0:59)Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چی میگی جوجو  Confused :ag54:

هیشش .. :|

بزار شاد باشم .. Angel

(27-07-2015، 0:57)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام سارا^.^

سـلامـ ^.^

خـوبـی ؟ .-.

چیه ؟ :v

تـو چـرا تـو تـل نـیـسـی >.<

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=238423

لایـک کُـنـیـد هـمـتـونُ لایـک مـیـکُـنـمـ :>

چون که زیرا ._.

بـاز کـُـنـی مـیـتـرکـه |:

از بـس تـو گـپ آیِ مُـخـتـلـف بُـردیـمـت :>
 سپاس شده توسط L²evi ، Spell †
(27-07-2015، 1:13)Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2015، 1:12)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2015، 1:10)Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان

جان ؟

چرا مهرناز بیچاره آزمایشی نشد ؟ :|

اینم بپرس >_<

._.
 سپاس شده توسط Wanton ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Apathetic ، L²evi
(27-07-2015، 1:13)Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اطلاعی ندارم راستش ..

(27-07-2015، 1:13)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان (:
شرمنده امروز داستان رو نفرستادم ، فردا دیگه درستش میکنم .
راستی همه چیز خوبه تو تالار مدیریت ؟ اخه همه عصبانی بودن منم حس ششمم فهمید مشکلی تو تالاره ._.

اشکال نداره ! یه سری اختلاف نظرا پیش اومده بود مثل اینکه ..

خودمم نبودم اون موقع !
 سپاس شده توسط Apathetic ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Faust ، L²evi

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان