(24-07-2015، 21:22)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-07-2015، 21:20)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-07-2015، 21:17)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-07-2015، 21:12)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: رفتم شبکه رو عوض کردم رو فارسی وان بعد دوبارع گذاشتم سرجاش الان مامانم بم زل زده._.
:ag54:
نقل قول: اره عربیه :|
اقا ب همسر ایندم توهین نکنید
بسیار زیباست حرفم نباشه
برو باوووو.
منو نگا. 100 تا زن دارم یکی از یکی خوشگل تر و پا قشنگ تر!
فرید پا رو معیار قرار میدی؟:|
+
ایمان واقعا خیلی اراده داری..
من معتاد ی بازی بشم تموم شده..
حتی بخاطرش عصبیم میشم !
تمومش نکنم رو مخمه .. نمیتونم غذا بخورم!
واقعا نمیشه کال اف و تو ی روز تموم کرد:/
اویل هم ک اصن عجیب رو مخه من ی مدت خریدم بازی کنم چیزی نفهمیدم ازش گذاشتم کنار:|
کال اف ک اره ولی
جی تی ای بیشتر زمان میبره !
دقیق یادمه ی مرحله از gta5 بود ک من گیر کرده بودم نمیتونستم رو درسم تمرکز کنم!
اصن روانیم ((=
میری جی تی ای اول رمز ساحل رو میزنی ن؟(همونی ک همه لباس ساحلی میپوشن اسمش دقیق یادم نی):|
هرگز با جی تی ای حال نکردم نمیدونم چرا:/
الکی ار پیجی برمیداشتم میزدم تو سر ملت:|
ی هیسویام هم میزدم ک نمیرم:|
(24-07-2015، 21:24)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-07-2015، 21:20)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: فرید پا رو معیار قرار میدی؟:|
نه!!!! پا + لبخند + لب
اقا من شرمسار شدم..
صورت منو شطرنجی کنید
ما چ چیزایی رو معیار قرار میدیدم!
فرید چ چیزایی رو !
(24-07-2015، 21:23)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-07-2015، 21:21)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-07-2015، 21:20)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-07-2015، 21:17)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فرید پا رو معیار قرار میدی؟:|
+
ایمان واقعا خیلی اراده داری..
من معتاد ی بازی بشم تموم شده..
حتی بخاطرش عصبیم میشم !
تمومش نکنم رو مخمه .. نمیتونم غذا بخورم!
واقعا نمیشه کال اف و تو ی روز تموم کرد:/
اویل هم ک اصن عجیب رو مخه من ی مدت خریدم بازی کنم چیزی نفهمیدم ازش گذاشتم کنار:|
داداشم در 7 و 8 سالگی بیشتر از 10 بار MW3 رو تموم کرده! الان منو هم میزنه.
این اهورا هم ی پسرخاله دارع اهنگ مهمونی خودمونه رو از بهر
بعد چرا پسر خاله های من هنو درگیر اینن ک شیشه شیرشون کجاست؟:|
کودنن ینی:/؟
تیامه اسمش ..
در حال یاد دادن البوم بزرگم !
ن ببین نقش خودتم خیلی مهمه
بعضی اوقات یادم میره کیه اصن:/
حوصله بچه ندارم-_-