15-03-2015، 15:46
ینـی من زامـبیـم؟
|
مردم ایران زامبی شده اند ! |
|||||
15-03-2015، 15:46
ینـی من زامـبیـم؟
15-03-2015، 23:56
05-04-2015، 2:05
پول همه چیز نمیشه
البته خوشحال می شم یه واکر ( زامبی ) باشم ( شوخی )
29-06-2015، 13:32
نه خیرم من ترجیح میدم خودم باشم تایه ادمی که بخاطر حرف ها وکارای دیگران بخواد خودشو تغییر بده،من خودمو قبول دارم وترجیح میدم که دیگران خودشونو شبیه من کنن نه من خودمو شبیه اونا.تازه من برای همه کارام هدفدارم وبابرنامه عالی به کارام رسیدگی میکنم.اینارو نمیگم که به من بگن مغرور ایناروگفتم که بدونین همه شبیه زامبیا نیستن اگه همه یه درصد به خواسته های خودشون امیت بدن حرفای دیگرانو بریزن دور به نظر من وعض ما خیلی بهتر میشه .
23-07-2015، 18:14
███████████▓▓▓▓▓▓▓▓▒░░░░░▒▒░░░░░░░▓█████
██████████▓▓▓▓▓▓▓▓▒░░░░░▒▒▒░░░░░░░░▓████ █████████▓▓▓▓▓▓▓▓▒░░░░░░▒▒▒░░░░░░░░░▓███ ████████▓▓▓▓▓▓▓▓▒░░░░░░░▒▒▒░░░░░░░░░░███ ███████▓▓▓▓▓▓▓▓▒░░▒▓░░░░░░░░░░░░░░░░░███ ██████▓▓▓▓▓▓▓▓▒░▓████░░░░░▒▓░░░░░░░░░███ █████▓▒▓▓▓▓▓▒░▒█████▓░░░░▓██▓░░░░░░░▒███ ████▓▒▓▒▒▒░░▒███████░░░░▒████░░░░░░░░███ ███▓▒▒▒░░▒▓████████▒░░░░▓████▒░░░░░░▒███ ██▓▒▒░░▒██████████▓░░░░░▓█████░░░░░░░███ ██▓▒░░███████████▓░░░░░░▒█████▓░░░░░░███ ██▓▒░▒██████████▓▒▒▒░░░░░██████▒░░░░░▓██ ██▓▒░░▒███████▓▒▒▒▒▒░░░░░▓██████▓░░░░▒██ ███▒░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░███████▓░░░▓██ ███▓░░░░░▒▒▒▓▓▒▒▒▒░░░░░░░░░██████▓░░░███ ████▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▒▒▓██▒░░░░░░░▓███▓░░░░███ ██████████▓▓▓▓▒▒█████▓░░░░░░░░░░░░░░████ █████████▓▓▓▓▒▒░▓█▓▓██░░░░░░░░░░░░░█████ ███████▓▓▓▓▓▒▒▒░░░░░░▒░░░░░░░░░░░░██████ ██████▓▓▓▓▓▓▒▒░░░░░░░░░░░░░░░░▒▓████████ ██████▓▓▓▓▓▒▒▒░░░░░░░░░░░░░░░▓██████████ ██████▓▓▓▓▒▒██████▒░░░░░░░░░▓███████████ ██████▓▓▓▒▒█████████▒░░░░░░▓████████████ ██████▓▓▒▒███████████░░░░░▒█████████████ ██████▓▓░████████████░░░░▒██████████████ ██████▓░░████████████░░░░███████████████ ██████▓░▓███████████▒░░░████████████████ ██████▓░███████████▓░░░█████████████████ ██████▓░███████████░░░██████████████████ ██████▓▒██████████░░░███████████████████ ██████▒▒█████████▒░▓████████████████████ ██████░▒████████▓░██████████████████████ ██████░▓████████░███████████████████████ ██████░████████░▒███████████████████████ █████▓░███████▒░████████████████████████ █████▒░███████░▓████████████████████████ █████░▒██████░░█████████████████████████ █████░▒█████▓░██████████████████████████ █████░▓█████░▒██████████████████████████ █████░▓████▒░███████████████████████████ █████░▓███▓░▓███████████████████████████ ██████░▓▓▒░▓████████████████████████████ ███████▒░▒██████████████████████████████ ████████████████████████████████████████ ████████████████████████████████████████ متاسفانه راسته | |||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|