امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 4.09
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد ((نسخه 247))

(23-07-2015، 1:19)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2015، 1:17)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2015، 1:15)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2015، 1:12)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2015، 1:09)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیشه؟.-.

(23-07-2015، 1:10)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هااا..!!؟o.O

عاشقتم  ^_^
ناموسن اینو دو ساعت پیش ب ارین گفتی:/
ب منم ی جوری گفتی:/
ب احمق رضا،ی جور خاض گفتی:/

آرین که قبلا گفتم :|

از توهم یه سری یوالات +18 که بین من ُ هلیا ( دوستم ) پیش اومده بود پرسیدم ! -_-

احمد رضا ؟ :|

نه  :229:
عکسو لینک نیازیی فک نکنم 
حرفم تا قطع نباشه از دهنم بیرون نمیاد(:

خودت میدونی که من هدف چی بود ._.

تازه تو اول بهم گفتی .. درست روز قبل اینکه سارارو بگیری >_< :|
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
آگهی
بدرود همگی 
گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) 278
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
(23-07-2015، 1:18)چمان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من همین الان به دوستام امید وار شدم لااقل ماهی یه بار یه نفر میگن عاشقتم نه دقیقه ایی یه بار
حالا من ب چی میگم شما دور بر ندار غزل اشناست ی حرفی چ از رو شوخی چ از رو جدی زده میشه تهش دو،روز دیگه اوک میشه هَ چی..
نقل نگیر لطفا!
(23-07-2015، 1:19)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2015، 1:17)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2015، 1:15)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2015، 1:12)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2015، 1:09)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیشه؟.-.

(23-07-2015، 1:10)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هااا..!!؟o.O

عاشقتم  ^_^

احمد استیلش ب غزل نمیخوره.. ._.سن بالاس غزل تو کاره 16 17 ساله هاس..

بعد بت میگم:/\
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، ( lιεβ )
(23-07-2015، 1:21)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2015، 1:19)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاشقتم  ^_^

عکسو لینک نیازیی فک نکنم 

|:
تا نیم ساعت پیش هم اگر سن واقعیمو نمیگفتم همینو به من میگفتی |: 
گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) 278
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، bOoOoOy
(23-07-2015، 1:20)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2015، 1:19)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2015، 1:17)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2015، 1:16)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Aiden Pearce
معلومه اواتارم خوشگله^___^

آره |:
خیلی خوشگله 
.-.
دلتم بخواد  crying
دوستان هرکی تایید اواتار خواست بییاد پیشه ایشون تو ذوق میزنن عالی crying

|:
چن چندی تو ؟ 
تعریف کردم |: 
[|:] این نشونه تعریف نی
(23-07-2015، 1:20)چمان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2015، 1:19)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2015، 1:18)چمان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من همین الان به دوستام امید وار شدم لااقل ماهی یه بار یه نفر میگن عاشقتم نه دقیقه ایی یه بار

جریان چیه ؟ 

آخه اون گفت عاشقتم  معلوم شد به چند نفر دیگه هم همینو گفته بود

عزیزم ساده ای..
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، ƝAƲA
(23-07-2015، 1:20)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2015، 1:18)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2015، 1:17)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2015، 1:15)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2015، 1:14)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان باید عرعر کنم..؟!|||:

وقتی پاری بت گفت که عاشقته چیکار کردی ؟؟؟؟؟؟؟؟  cry girl

گفتم هههع من..؟!|||:

من میرم خونه بابامـ >_<  cry girl

پاری هرکاری میکرد دورغ نمیگف با نمیگف یا راس میگف.. ._. ولی تو..؟!||||:
-_-
 سپاس شده توسط bOoOoOy
(23-07-2015، 1:21)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاشقتم  ^_^

عکسو لینک نیازیی فک نکنم 

سوالی ک ازم پرسیدی و بگم؟:|
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، bOoOoOy
(23-07-2015، 1:22)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا من ب چی میگم شما دور بر ندار غزل اشناست ی حرفی چ از رو شوخی چ از رو جدی زده میشه تهش دو،روز دیگه اوک میشه هَ چی..
نقل نگیر لطفا!
(23-07-2015، 1:19)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاشقتم  ^_^

احمد استیلش ب غزل نمیخوره.. ._.سن بالاس غزل تو کاره 16 17 ساله هاس..

بعد بت میگم:/\
باش..
اقا من ی دوره ایم با سوگند بودم..
._.
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
(23-07-2015، 1:22)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2015، 1:20)چمان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2015، 1:19)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جریان چیه ؟ 

آخه اون گفت عاشقتم  معلوم شد به چند نفر دیگه هم همینو گفته بود

عزیزم ساده ای..

سادگی زیباست.
بگذار زیبا بماند.
25r30

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان