امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 4.09
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد ((نسخه 247))

(21-07-2015، 22:00)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: موافقم .. لایک :|
من این دوره زمونه خیلی کنکور رو نمیشناسم .. رتبه از چند به پایین خوبه ؟ اصلا تهران از چند به پایین قبول میکنه ؟
بستگی به رشته و هدف داره.
مثلا اگه انسانی باشی و بخوای حالا یک رشته ای چیزی تهران قبول بشی باید حتما 5 هزار رو بیاری تا مطمین بشی.

شنیدم میگن کنکور قراره ور داشته بشه .. راسته ؟ :|
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
آگهی
شروع شد .. شروع شد ..
(21-07-2015، 21:57)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
نه قرارر بود برم پشت سیستم های بسیج .-.!
وات هپن؟ نفهمیدم. بلاخره رفته بودی بسیجی بشی یا گرفتنتون؟
پاهات رو دیدن؟ Big Grin

نقل قول: اها  
مرسی ک ج دادی  
من فقط میخاستم ببینم اینجا فقط منم یا کسه دیگه ای هم هست
اون وقت شما رو چه حسابی نیستی؟
اخه من خودم اول به وجود خدا شک کردم ولی بعد سر یک سری مطالعه و خودشناسی باورش کردم.
معمولا کسایی ک تو سن پایین این فرقه ها رو انتخاب میکنن هیچ اگاهی ای ازشون ندارن!
ی چیز طبیعیه .. ولی ذاتا نمیتونن این مذهبو انتخاب کنن چون خانواده خیلی مهمه ..
خصوصا مسلمونا .. ک اجازه ندارن دینشونو پس بزنن !
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Interstellar
نقل قول:
نمیدونم شاید طرز فکر من اشتباهه ولی رو این حساب من خدارو باور ندارم  ک تو قلبم  چیزی مثه خدا و کسی ک همیشه با منه رو  حس نمیکنم  و نمیتونم درک کنم ک  خدا هست
شاید اگر بری سمت عرفان کارت راه بیوفته. من یک مدت خیلی کوتاهی به صورت ناخواسته رفتم سمت تصوف و عرفان. دنیای عجیبیه. یک حاس و حالی داره. عشق رو اونجوری میشه زنده کرد. نه با صبح تا شب نماز خوندن. هر چیزی سر جای خودش.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

خدافظ .. !
 سپاس شده توسط Interstellar ، ๒lคςк ๔єค๔ ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، FARID.SHOMPET
(21-07-2015، 22:02)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2015، 21:57)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
نه قرارر بود برم پشت سیستم های بسیج .-.!
وات هپن؟ نفهمیدم. بلاخره رفته بودی بسیجی بشی یا گرفتنتون؟
پاهات رو دیدن؟ Big Grin

نقل قول: اها  
مرسی ک ج دادی  
من فقط میخاستم ببینم اینجا فقط منم یا کسه دیگه ای هم هست
اون وقت شما رو چه حسابی نیستی؟
اخه من خودم اول به وجود خدا شک کردم ولی بعد سر یک سری مطالعه و خودشناسی باورش کردم.
معمولا کسایی ک تو سن پایین این فرقه ها رو انتخاب میکنن هیچ اگاهی ای ازشون ندارن!
ی چیز طبیعیه .. ولی ذاتا نمیتونن این مذهبو انتخاب کنن چون خانواده خیلی مهمه ..
خصوصا مسلمونا .. ک اجازه ندارن دینشونو پس بزنن !
آره..واقعا..
 سپاس شده توسط _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، FARID.SHOMPET
(21-07-2015، 21:57)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2015، 21:56)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـاهـان یـه نفـر خیلی احمقـه نـه؟؟!!

بحث رو ببند..

الان دوباره میخواید شروع کنید :|

خیلـی چیـزه ..!|:
 سپاس شده توسط Interstellar
(21-07-2015، 22:03)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
نمیدونم شاید طرز فکر من اشتباهه ولی رو این حساب من خدارو باور ندارم  ک تو قلبم  چیزی مثه خدا و کسی ک همیشه با منه رو  حس نمیکنم  و نمیتونم درک کنم ک  خدا هست
شاید اگر بری سمت عرفان کارت راه بیوفته. من یک مدت خیلی کوتاهی به صورت ناخواسته رفتم سمت تصوف و عرفان. دنیای عجیبیه. یک حاس و حالی داره. عشق رو اونجوری میشه زنده کرد. نه با صبح تا شب نماز خوندن. هر چیزی سر جای خودش.

اوهوم شاید

گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) 231
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(21-07-2015، 22:02)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2015، 22:00)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: موافقم .. لایک :|
من این دوره زمونه خیلی کنکور رو نمیشناسم .. رتبه از چند به پایین خوبه ؟ اصلا تهران از چند به پایین قبول میکنه ؟
بستگی به رشته و هدف داره.
مثلا اگه انسانی باشی و بخوای حالا یک رشته ای چیزی تهران قبول بشی باید حتما 5 هزار رو بیاری تا مطمین بشی.

شنیدم میگن کنکور قراره ور داشته بشه .. راسته ؟ :|

امکان نداره. مگر اینکه بشه مقاله ای و مصاحبه ای. مثله دانشگاه های خارجی. وگرنه با یک معدل که نمیشه تایین کرد. مثلا این همه ادم ممکنه معدلشون 20 بشه! یا کلی حق ضایع بشه توی حوزه ی تصحیح (که ماله من شد!).
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Apathetic ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(21-07-2015، 22:03)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2015، 21:57)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2015، 21:56)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـاهـان یـه نفـر خیلی احمقـه نـه؟؟!!

بحث رو ببند..

الان دوباره میخواید شروع کنید :|

خیلـی چیـزه ..!|:

قلب کوه.. سنگ درخشان ..

:|

الان میمیرمـ..
 سپاس شده توسط _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان