04-03-2013، 13:57
سلام به خوانندگان اين موضوع
تا حالا با خودتان فكر كرديد كه چرا بعضي از بازي ها اول شخص و بعضي ديگر سوم شخص هستند ؟؟؟
اصلا چرا همه بازي سوم شخص نباشد ؟؟
يا اول شخص ؟؟؟
بازي هاي اول شخص از ديد خود كراكتر ميباشد
مثل CALL OF DUTY
سازندگان اين بازي براي اين كه حس جنگ را به بازيكن منتقل كنند اين كار كردند
بعضي ها هم بازي هاي اول شخص را يه باك خيلي بد تلقي ميكنند
چون كه بازي هاي اول شخص يه سري نواقصي دارد
بگزاريد با چند تا مثال اين نواقص را بتون نشون بدم
مثلا همين كالاف خود مان جرا وقتي بايين را نيكاه ميكنيم با هاي كاركتر ديده نميشود
يا بازي شاهكار SKYRIM كه وقتي بازي را اول شخص ميكنيد و هنكامي كه بشت به خورشيد ايستاديد سايه كراكتر اصلا نيست اين درحالي كه وقتي سوم شخص ميكنيد سايه كراكتر راميبينيد
و مثال اخري كه مربوط به بازي جديد است به اسم FARCRY3
(( وقتي كه من داشتم در بازي خراب كاري ميكردم به يه بركه رسيدم روي بركه رو نيكاه همه جي معلووم بود از خورشيد كرفته تا درخت هاي اطراف بركه ولي جيزي كه منو اديت ميكرد اين بود اصلا بدن همين قهرمان بازي كه اسمش هم يادم نمياد تو بركه نيوفتاده بود بدجوري از بازي زده شدم كه اوومدم بيروون نشستم اساسين بازي كردم ولي دوباره سراغش اوومدم !!! --------------------------------------------------------------------------------------------------
بنظرم سازندگان بازي اول شخص يا تنبل هستند كه دوست ندارند بدن كاكتر رو طراحي كنن يا اسن يادشون ميره اين كار ها رو انجام بدن
اينو بگم كه اين مطلب در مورد بازي هاي انلاين اول شخص اصلا صدق نميكنه !!!
خوب حالا بازي هاي اول شخص رو مي بسنديد يا سوم شخص ؟؟؟
تا حالا با خودتان فكر كرديد كه چرا بعضي از بازي ها اول شخص و بعضي ديگر سوم شخص هستند ؟؟؟
اصلا چرا همه بازي سوم شخص نباشد ؟؟
يا اول شخص ؟؟؟
بازي هاي اول شخص از ديد خود كراكتر ميباشد
مثل CALL OF DUTY
سازندگان اين بازي براي اين كه حس جنگ را به بازيكن منتقل كنند اين كار كردند
بعضي ها هم بازي هاي اول شخص را يه باك خيلي بد تلقي ميكنند
چون كه بازي هاي اول شخص يه سري نواقصي دارد
بگزاريد با چند تا مثال اين نواقص را بتون نشون بدم
مثلا همين كالاف خود مان جرا وقتي بايين را نيكاه ميكنيم با هاي كاركتر ديده نميشود
يا بازي شاهكار SKYRIM كه وقتي بازي را اول شخص ميكنيد و هنكامي كه بشت به خورشيد ايستاديد سايه كراكتر اصلا نيست اين درحالي كه وقتي سوم شخص ميكنيد سايه كراكتر راميبينيد
و مثال اخري كه مربوط به بازي جديد است به اسم FARCRY3
(( وقتي كه من داشتم در بازي خراب كاري ميكردم به يه بركه رسيدم روي بركه رو نيكاه همه جي معلووم بود از خورشيد كرفته تا درخت هاي اطراف بركه ولي جيزي كه منو اديت ميكرد اين بود اصلا بدن همين قهرمان بازي كه اسمش هم يادم نمياد تو بركه نيوفتاده بود بدجوري از بازي زده شدم كه اوومدم بيروون نشستم اساسين بازي كردم ولي دوباره سراغش اوومدم !!! --------------------------------------------------------------------------------------------------
بنظرم سازندگان بازي اول شخص يا تنبل هستند كه دوست ندارند بدن كاكتر رو طراحي كنن يا اسن يادشون ميره اين كار ها رو انجام بدن
اينو بگم كه اين مطلب در مورد بازي هاي انلاين اول شخص اصلا صدق نميكنه !!!
خوب حالا بازي هاي اول شخص رو مي بسنديد يا سوم شخص ؟؟؟