19-07-2015، 0:11
(19-07-2015، 0:06)✿ ɓℓąƈҡ ɠïŗℓ ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هعی..(.. )
(19-07-2015، 0:03)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عکس خیلی خیلی خــیلی مهمه !
(19-07-2015، 0:00)✿ ɓℓąƈҡ ɠïŗℓ ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-07-2015، 23:58)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.درود بدرود ._.
(18-07-2015، 23:56)✿ ɓℓąƈҡ ɠïŗℓ ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یآدمه .. (:
اون موقع که هی تاپیک میزدی !
و نمیدونمـ اَ چی ناراحت بودی .-.
از اینکه صابر منو مدیر نمی کرد
(18-07-2015، 23:59)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من واسه عکس هاش ناراحت بودم .-.
(18-07-2015، 23:57)✿ ɓℓąƈҡ ɠïŗℓ ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من تُ مسآفرت گوشی دخی خآلمـ رو گزاشتم رو سقـف ماشین |=
بعـد هم که رفتیمـ ..
گوشی افتاد همون جا ..
حآلآ تو شهر غریب |:
.-.
حِس بدی داره.-.
عادت کردی بَعد نابود شه-__-
حالا عَکس کِ مهم نیست:|
|:
(19-07-2015، 0:04)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ار :>
(19-07-2015، 0:03)✿ ɓℓąƈҡ ɠïŗℓ ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-07-2015، 0:00)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اون طول میکشید ._.
(18-07-2015، 23:59)✿ ɓℓąƈҡ ɠïŗℓ ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نوشآبه بخـر برام |:
آب پرتقال میخوردی ک:|
ول کن معده درس حسابی نداری مریض میش(.. )
این وسط اشپزخونه بود ._.
نوشابه -_-
خانوم لواشکو و نوشابه رو بگیر ###بده بیاد:\/
یادته اینو؟:>
بیا تله بینم-_-
اینجا میای یا با تینا میای یا کیمیا یا من-_-