(18-07-2015، 22:28)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-07-2015، 22:26)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-07-2015، 22:25)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-07-2015، 22:22)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-07-2015، 22:21)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینقد کیف میده بری دبی .-.
اگه من پسر بودم الان دبی بودم|:
شما فازتون چیه؟ ![2i8d 2i8d](http://www.flashkhor.com/forum/images/smilies/newsmilies/2i8d.gif)
نـه خُـدایـی دوس دارم دو روز دُخـتـر بـاشـی ..
وای که چه جیگری می شدم!
(18-07-2015، 22:26)~Just Girl~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پ.خ هم دیگ ج نمیدن ملت(:
فرید پس فعلا مشکلی پیش نمیاد دیگ؟
فظ...
نه فعلا!
خدانگهدارت دخترم.
مطمعنم دختر شی کسی نگات نمیکنه
:cool:
اوفففففففففف×! تو که نمی دونی اخه! من دختر بشم خودم رو هر روز تو آیینه ستایش می کنم! اصن یک چیزی میشم من!
واسا برم هلند واسه تغییر جنسیت.
(18-07-2015، 22:28)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-07-2015، 22:23)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: سنـم کمـه .. دستمم تو جیب خودم نی |:
پسر بودی یعنی می بود؟
آری .-.
چرت نگو لطفا!
یعنی الان همه پسرا راحت می تونن جیبشون رو پر پول کنن؟