امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مادر نیم تنه و شوهر 180 سانتی

Exclamation 
...(اگه مثل من تحت تاثیر قرار گرفتید لطفا سپاس بدید) پارس ناز نوشت: این جمله از یک مادر نیم تنه (با شوهر 180 سانتیمتری) است که هشدار پزشکان را به مبارزه طلبید. مادری که دو فرزند دارد با اختلالاتی در ستون فقرات خود به دنیا آمد و راه متعارفی برای زندگی خود پیدا کرد. او به کمک یک تخته اسکیت جا به جا می شود."رزمری سیگنیز" که تنها 76 سانتیمتر است در بدو تولد خود از فقدان خاجی رنج می برد.او نیم تنه ی پایین خود را در سن 2 سالگی از دست داد.

او در ابتدا یاد گرفت با دستان خود راه رود، اما بعدا از یک تخته اسکیت برای جا به جایی استفاده کرد.او می گوید: "تخته اسکیت من برایم بسیار مهم می باشد، آن تفاوت بین حس محبوس بودن و آزاد بودن را برای من به ارمغان می آورد.او در حالی که با مجله "کلوزر" مصاحبه می کرد گفت: "من بدون اسکیتم نمیتوانم حرکت کنم و این برای فرزندانم طبیعی است."روزمری" که او را به "رز" می شناسند دارای دو فرزند، لوک 13ساله و شلبی 6 ساله است. او هر روز فرزندانش را با ماشین مخصوصش به مدرسه می رساند.

او می گوید: "هنگامی که لوک کوچک بود و نمیتوانست بر روی تخته اسکیت بایستد، مانند من مینشست و با دستانش حرکت می کرد."این مادر 39 ساله اهل کلرادو پاهای مصنوعی خود را در سن شش سالگی به علت درد زیاد کنار گذاشت و 33 سال است که از تخته اسکیت برای جا به جایی استفاده می کند.رز میگوید من همیشه نگران این بودم که تنها بمانم و هیچ وقت خانواده ای برای خودم نداشته باشم.
سکوت سرشار از سخنان ناگفته است، از حرکات ناکرده... اعتراف به عشق‌های نهان و شگفتی‌های بر زبان نیامده

فردای من، خیلی وقته که گذشته ازش / آب شدُ ریخت روی گونه‌های من

مثل دونه‌های برف / مهم نیست چی می‌شه بعدش / این مهمه که هنوز زندم

من همونم که بعدِ مرگش / همه می‌گن که هنوز زنده‌ست

من اَشکامُ به‌تو دادم / دیدم چشما همه تو خوابن

قبر ساختم از اُتاقم / نفسم حبس شد / بدنم سر شد / ولی روحمُ گرم نگه داشتم رو اجاقمم

من همیشه بازنده بودم روی کاغذ / ولی همیشه جلو رفتم توی راهم

این دنیا با من بَد بود / تاسم عددش کم بود / هنوز نباختم این غمارُ نه نه

پاسخ
 سپاس شده توسط T A R A ، elnaz-s ، aCrimoniouSs ، The Ginkel ، bahare_021 ، Apathetic ، انديا ، sara ss501 ، raha8919 ، parisa y ، 134355 ، M0HSEN2 ، نهال---- ، *setare* ، B I N A M ، هما جون ، parmida.a ، parnia tajik ، street girl ، نازنین*
آگهی
نیومد
مادر نیم تنه و شوهر 180 سانتی 1
پاسخ
 سپاس شده توسط *setare* ، B I N A M ، ارمين2012 ، noora91
نیومد
ترجيح ميدهم با كفشهايم در خيابان راه بروم و به خدا فكركنم
تا اين كه در مسجد بشينم و به كفشهايم فكر كنم
دکتر شريعتي

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
 سپاس شده توسط sara ss501 ، B I N A M ، ارمين2012 ، noora91
من براتون میزارمBig Grin
[img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مادر نیم تنه و شوهر 180 سانتی 1 [/img]
[img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حالا سپاس هم بدیدcryingcryingcrying
پاسخ
 سپاس شده توسط T A R A ، **MOHAMMAD** ، یامور ، Kamila❤ ، aCrimoniouSs ، The Ginkel ، ~raha~ ، نامجو021 ، mohamad66 ، joon salma ، ÐeaÐ GiЯl ، مملک ، bahare_021 ، Apathetic ، niloofar kh ، میرسا ، انديا ، HAMESTER ، sara ss501 ، jolia ، parisa y ، Esmi ، نهال---- ، jhonny ، ندا جون : عشق ، *setare* ، GαяBagє Gιяℓ ، B I N A M ، ارمين2012 ، parnia tajik
وااااااا مرده عاشق چیه زنه شده؟؟؟؟؟؟؟Angel
پاسخ
 سپاس شده توسط яê¥нαñê ، B I N A M ، ارمين2012
وای خیلی جالب بود... ازدواجش جالب تر .....یعنی همچین مردایی هم پیدا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قلب من به تیغ کسانی زخم برداشت که از آنها انتظار محبت داشتم

پاسخ
 سپاس شده توسط яê¥нαñê ، *setare* ، B I N A M ، ارمين2012
واااااااااااااااااااااای. جه وحشتناک
درد تنهایـــــــــی کشیـــــــــــــــــــــد ن،

مثلِ کشیدنِ خطهایِ رنگی روی کاغذِ سفـــــــــید،

شاهکاری میسازد به نامِ دیوانــــــــــگی...!

و من این شاهکــــارِ را به قیمتِ همهٔ فصلهایِ قشنگِ زندگیم خرید ام...

تو هر چه میخواهـــــــــی مـــــــرا بخوان....

دیوانـــــه، خود خــــواه ،بی احساس.................
نمیــــفروشــــــــم​...!!!!
پاسخ
از اواتارت ترسیدم بقیشوندیدم
پاسخ
اخی گناه داره
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
باورم نمیشه:N56::N56::N56::N56::N56::N56::N56::N56::N56::N56::229::229::229::229::229:​:229::229::229::229::229::229::229::229::229::229::229::229::229::229:
پاسخ
 سپاس شده توسط *setare* ، B I N A M ، ارمين2012

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  خونه ی مادر بزرگه
  دو نوع شوهر شناسی (طنز)
  مادر....داستانی بسیار غم انگیز!!!!
Heart تاثیر دعوای پدر و مادر بر رفتارها و اعصاب کودکان و نوجوانان
  عکس وقتی زن یا شوهر مجازه در بغل کس دیگه ای بخوابه طنز+18خخخ
Wink داستان جالب آزمایش دامادها توسط مادر زن
Bug فقط برای همین امشب، تصور کنیم که زن و شوهر هستیم*طنز*
  مادر 56 ساله بعد از این اتفاق وحشتناک دیگر هیچ وقت موهایش را رنگ نمی کند! + عکس
  کسی رو مثل مادر دیده بودید؟
  کار عجیب این پدر و مادر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان