17-07-2015، 23:29
(17-07-2015، 23:23)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-07-2015، 23:17)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-07-2015، 23:12)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ماورا در اصطلاح یعنی غیر طبیعی یا دور از طبعیت دیگه درسته؟
(17-07-2015، 23:05)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-07-2015، 23:04)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.قسمت بعدی +--(..*)
سـلـامـ .-.
نـــه بـاو مـن کـم نـوشـتـم تـمـوم مـیـشـه خـو
تـازشـم عـصـر یـکـی گُـذاشـتـمـ|:
(17-07-2015، 23:09)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-07-2015، 23:05)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
همچنین
برام غیر منطقیه..
اصلا شاید وجود داشته باشن اینو خدا میدونه..
ولی من چندتا مستند راجبع این قضیه دیدم همش حدس و احتماله واقعا هیچ مدرک قانع کننده ای نیست برا همین اصلا جذبش نمیشم..
+
سلام دوباره
فـضـایـی نـه امـا مـاوراهـا هـسـن
هـرچـنـد کـه مـن دربـارشـون خـیـلـی نـمـیـدونـم
بستگی داره منظورتون از ماورا چی باشه..
هرچند ادم تا با چشم خودش نبینه باور نمیکنه(:
کمتر کسی ب چنین بحثایی علاقه نشون میده چون پیجیده و تا حدی دور از واقعیته..
بـخـاطـر ایـن کـه پـیـچـیـدس مـن الـان نـمـیـرم دُنـبـالـش ..
چـون واقـعـا بـعـضـی چـیـزاشُ نـمـیـفَـهـمـمـ|:
امـا مـثـلـا بـه جـن مـیـگـن مـاورا .-.
در صـورتـی کـه وجـود داره
فک کنم فقط ماهان بفهمه چون علاقه داره و درک میکنه..
منم چون علاقه ندارم درک نمیکنم..
راستش من اصلا ب جن گیری یا احضار روح اعتقاد ندارم(:
حتی چندبار برا اینکه بم اثبات بشه اینکارو انجام دادم(احضار روح)
ولی اتفاقی نیوفتاد(: