16-07-2015، 16:01
(16-07-2015، 15:57)Mᴏsᴇs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.د ن دیگ !
(16-07-2015، 15:53)вєѕт αѕтєя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.90 درصد حرفای روزمره دری وریه .. خود منم دری وری میگم .. تو هم میگی .. همه میگن ..
(16-07-2015، 15:45)Mᴏsᴇs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ب حرفات نمیخوره انقد سطحی ب حرفای دیگران نگاه کنیو بگی دری وری !
(16-07-2015، 15:42)вєѕт αѕтєя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من یادم نمیاد کسی از این دور و بریا انقدر دری وری بگه :| .. این کیه :||؟
(16-07-2015، 15:38)Mᴏsᴇs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حالا حرص نخور ..
اگه اصالت به اینه که باید این دری وریا محلی رو بشنویم .. موسیقی مقامی :|| ..
ولی حتی برای یکبار هم که شده .. از این بندای معروف .. یک موزیک پخش نکردن .. حتی رادیو آوا ..
گند بزنن به این اصالت
فعلا هستیمـ تا مردم مظلومـ غزه ، یمن ، سوریه زندن ..
هر موقع مردن پخش میکنن D: ..
دری وری هم حرف بدی نیست (: ..
به هر حرف نامفهومی میگن دری وری ..
من کاری ب همه ندارمـ ..
ولی اگ از سیاستای ایران با خبری پس باس بفهمی حرفای من دری وری نیستن ..
فقط تو قالب شوخیه ..
بدون اشاره ی مستقیمـ !