امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه 246

(16-07-2015، 2:30)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 2:26)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که نگفتم تو هستی

اما خب اونکه عاشقته

چجوری دقیقا عاشقت شد؟حس عاشقی نیست که والا

کی عاشقمه ؟ گفتگوی آزاد نسخه 246 82

لو رفتم؟
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Wanton ، امیررضا* ، Spell †
آگهی
(16-07-2015، 2:29)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نکته مثبتش بر می گرده به اینکه به طور ناخودآگاه دختر ها نسبت به گذشته دارن مرد تر میشن! درک می کنی؟ اخه مرد بودن تو جوامع (چه سنتی و چه مدرن) یک پدیده فرهنگی هست! من جدیدن خیلی درباره ی جنسیت(هویت جنسی) و جنس(ساخت فیزیولوژیکی) تحقیق می کنم. به نتایج جالبی رسیدم. احتمالا تاپیک هایی رو هم اینجا بنویسم با منابع معتبر.

توی این مدت یه فحشایی ازشون شنیدم که کلاً دیدمو راجع به دو جنسیت تغییر داده :|
 سپاس شده توسط امیررضا* ، FARID.SHOMPET ، Spell †
(16-07-2015، 2:30)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 2:26)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که نگفتم تو هستی

اما خب اونکه عاشقته

میخواستم نگم

الیکا مگه عاشق تو نبود؟؟؟
 سپاس شده توسط Wanton ، FARID.SHOMPET
(16-07-2015، 2:31)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لو رفتم؟

نه .. همینطور به عاشق بودن در خفا ادامه بده !  Angel
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(16-07-2015، 2:29)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: فوش دادن نکته مثبت داره ؟ :V

میدونه جالب ترش چیه ؟ .-. 

اینکه دختر در فوش دادن از نداشته هاشون مایه میزارن .. گفتگوی آزاد نسخه 246 82

این به خاطر اینه که پسرا خیلی آزآدانه فوش میدن :| .. تبدیل به عقده شده در جنس مونث :V

بله داریم .-.
نکته مثبتش بر می گرده به اینکه به طور ناخودآگاه دختر ها نسبت به گذشته دارن مرد تر میشن! درک می کنی؟ اخه مرد بودن تو جوامع (چه سنتی و چه مدرن) یک پدیده فرهنگی هست! من جدیدن خیلی درباره ی جنسیت(هویت جنسی) و جنس(ساخت فیزیولوژیکی) تحقیق می کنم. به نتایج جالبی رسیدم. احتمالا تاپیک هایی رو هم اینجا بنویسم با منابع معتبر.

:     |

من که هنوز مرد نشدم .. .-. !

آها فهمیدم گفتگوی آزاد نسخه 246 82

منابع معتبر ؟! مثلا کجا ؟! :  /
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(16-07-2015، 2:31)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخواستم نگم

کی هَ ؟ گفتگوی آزاد نسخه 246 82
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، امیررضا*
ا من خواستم برم کلاس های html 

گفتن که بهتره نری اول برو مهارت های هفت گانه رو یادبگیر

بعد خلاصه یه جلسه درباره ی سایت و...رفتم

خیلی سخته واقعا

الان که میفهمم خیلی زاه داره 

حدود پنج شش سال
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Wanton
(16-07-2015، 2:31)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که نگفتم تو هستی

اما خب اونکه عاشقته

لو رفتم؟

چه با سیاست عمل کردی گفتگوی آزاد نسخه 246 82

نه هنو ادامه بده درس زندگی یاد بگیرم ! .. :V
(16-07-2015، 2:33)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 2:31)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخواستم نگم

الیکا0
(16-07-2015، 2:33)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: فوش دادن نکته مثبت داره ؟ :V

میدونه جالب ترش چیه ؟ .-. 

اینکه دختر در فوش دادن از نداشته هاشون مایه میزارن .. گفتگوی آزاد نسخه 246 82

این به خاطر اینه که پسرا خیلی آزآدانه فوش میدن :| .. تبدیل به عقده شده در جنس مونث :V

بله داریم .-.

:     |

من که هنوز مرد نشدم .. .-. !

آها فهمیدم گفتگوی آزاد نسخه 246 82

منابع معتبر ؟! مثلا کجا ؟! :  /
منابع معتبر مثلا نمونه گیری و آزمایش بر روی دوست دخترام! اخه یک چیزی میگی ها! کتاب دیگه! کتاب! جامعه شناسی آنتونی گیدنز (800 صفحه) به ترجمه حسن چاووشیان و منوچهر صبوری از نشر نی.

(16-07-2015، 2:36)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 2:33)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخواستم نگم

اونی که عاشق من بود

الیکا0

امیررضا؟ برو بخواب لطفا.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط امیررضا* ، Spell † ، Wanton

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان