امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه 246

آه ._.
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔
آگهی
(15-07-2015، 13:27)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آه ._.

مرگ:|
.
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
(15-07-2015، 13:26)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2015، 13:25)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2015، 13:20)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2015، 13:18)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2015، 13:07)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میزنمتا .-.

ادمو گیج میکنه -______-
عَــــمــــو ... میخوای منو بزنی ..  p336

(15-07-2015، 13:09)mª®®ÿª نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو این رمانی که میخونم دختره مسیحیه همش میگه یا مسیح .-.

اون که تاپیکش چن وقت پیش بسته بود  .-.

نُچ نام کاربریمو تغییر ندادم ^______^

خیلی ببخشیدآ ولی حآفظه من گـ*ـه .__.
اره =)

میگم باباتم بیاد .-.
شوهرتم بیار سه تایی بزنیمت ._.

وآلآ بآبآم که منو آبجیمو آق کرد :|

شوورم که شکر خدآ ندآرم ((:

نه نه .. من که میدونم تو دلت نمیآد منُ بزنی !

خب بگو داییت بیاد .-. با داداشت ._.

من نمیزنمت اونا بزننت -_-
دایی ... ؟ ... ندآرم ((:

یعنی اینجآ ندآرم -_-

فک کنم محسن دآدآشم بود که اونم منُ نمیزنه D:
گفتگوی آزاد نسخه 246 22
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔
(15-07-2015، 13:30)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2015، 13:26)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2015، 13:25)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2015، 13:20)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2015، 13:18)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عَــــمــــو ... میخوای منو بزنی ..  p336

خیلی ببخشیدآ ولی حآفظه من گـ*ـه .__.
اره =)

میگم باباتم بیاد .-.

دایی ... ؟ ... ندآرم ((:

یعنی اینجآ ندآرم -_-

ای بابا .-. 

نقش عمو خوب نیست من بابات میشم ._. بهتره -_-
.
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн
(15-07-2015، 13:30)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2015، 13:27)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آه ._.

میمیری یه ذره احترامم ُ نگه داری ؟ .__.
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔
(15-07-2015، 13:31)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2015، 13:30)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آه ._.

اره .-.
احترام خانوم :|
.
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
(15-07-2015، 13:32)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2015، 13:31)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آه ._.

اره .-.
احترام خانوم :|

شوهرم ُ دیگه بت نمیدمـ ._.
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔
(15-07-2015، 13:31)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2015، 13:30)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره =)

میگم باباتم بیاد .-.

دایی ... ؟ ... ندآرم ((:

یعنی اینجآ ندآرم -_-

ای بابا .-. 

نقش عمو خوب نیست من بابات میشم ._. بهتره -_-

نه تو همون عمو بآشی بهتره -_-

بآبآ کآرش سختِ :>
گفتگوی آزاد نسخه 246 22
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔
نه من بابا دو نفر دیگه هم هستم .-.
 اسونه ._.
+
غزل شوهرت داره به نتیجه میرسه با اون دختره !
بهش یاد دادم مخ دخترارو بیرون بزنه =)
.
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، ( lιεβ )
(15-07-2015، 13:36)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه من بابا دو نفر دیگه هم هستم .-.
 اسونه ._.

اوه اوه اوه .... چِ خَبَره .. !

نه فدآت نشَم مَن بآبآ نمیخوآم ((:
گفتگوی آزاد نسخه 246 22
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان