15-07-2015، 9:51
طرز تهیه ۳ پنکیک خوشمزه برای صبحانه :
پنکیک (به انگلیسی: Pancake) نوعی کیک نازک، تخت و گرد است که با ریختن خمیر آشپزی در ماهیتابه پخته میشود. بیشتر پنکیکها نوعی نان آماده محسوب میشوند. در هنگام پخت کیک تابهای باید آن را در ماهیتابه پشت و رو کرد تا طرف دیگر آن نیز پخته شود. بسته به منطقه جغرافیایی پنکیکها را همراه با مربا، شکلات، میوه، شربت و گوشت مصرف میکنند. طرز تهیه پنکیک را در این مطلب خواهید آموخت.
پنکیک هلو و شربت چای
مواد لازم
• دو قوطی کمپوت هلو
• نصف پیمانه خامه پف کرده
• دو عدد تخم مرغ هم زده
• ۱.۵ پیمانه آرد گند خالص یا آرد جودوسر
• یک پیمانه آرد سفید
• ۱/۳ پیمانه شکر قهوه ای
• دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر
• ۱ ¼ قاشق چایخوری زنجبیل
• ۱ ¼ قاشق چایخوری دارچین
• شربت چای
• هلوی تازه خرد شده (اختیاری)
طرز تهیه
۱. آب کمپوت های هلو را در کاسه ای نگه دارید و هلوها را در مخلوط کن له کنید. آن را داخل کاسه بریزید. خامه و تخم مرغ را اضافه کنید، هم بزنید و کنار بگذارید.
۲. در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر قهوه ای، بیکینگ پودر، ادویه و یک قاشق غذاخوری نمک را اضافه کنید. مخلوط هلو را اضافه کنید. تابه چدنی را گرم کنید و ¼ پیمانه از مواد را برای تهیه هر پنکیک داخل تابه بریزید. هر طرف آن را دو دقیقه بپزید و این کار را تا تمام شدن مواد تکرار کنید. پنکیک ها را با شربت چای و تکه های هلوی تازه سرو کنید.
شربت چای
مواد لازم
• یک پیمانه آب کمپوت هلو
• ¼ پیمانه شکر قهوه ای
• ¼ پیمانه آب
• دو قاشق چایخوری نشاسته ذرت
• دو عدد چای کیسه ای
طرز تهیه
۱. در یک قابلمه کوچک آب کمپوت هلو، شکر قهوه ای، آب و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید. روی حرارت متوسط آن را گرم کنید تا شکر قهوه ای حل شود. چای کیسه ای را اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا بجوشد. یک دقیقه پس از جوشیدن از روی حرارت بردارید و تیبگ ها را خارج کنید.
پنکیک کدو حلوایی
مواد لازم
• دو پیمانه آرد سفید
• یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
• یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
• یک قاشق چایخوری نمک
• یک قاشق چایخوری دارچین
• ¼ قاشق چایخوری جوز هندی
• ¼ قاشق چایخوری زنجبیل
• ۱ ¾ پیمانه شیر
• نصف پیمانه کدو حلوایی پخته شده
• دو عدد تخم مرغ
• دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی
• شیره افرا (اختیاری)
طرز تهیه
۱. در یک کاسه بزرگ، آرد سفید، شکر قهوه ای، بیکینگ پودر، نمک، دارچین، پودر جوزهندی و زنجبیل را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک، شیر، کدوحلوایی پخته و له شده، تخم مرغ ها و روغن را مخلوط کنید. مخلوط شیر و آرد را با یکدیگر مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
۲. برای تهیه هر پنکیک، حدود ¼ پیمانه از مایع به دست آمده را داخل تابه ای که از قبل چرب و گرم کرده اید، بریزید. حدود یک تا دو دقیقه بپزید، آن را برگردانید و یک یا دو دقیقه نیز طرف دیگر را بپزید. این پنکیک را باید گرم سرو کنید. در صورت تمایل روی آن شیره افرا بریزید.
پنکیک با شکر قهوه ای و سس موز
مواد لازم
• دو قاشق غذاخوری کره
• ۴ عدد تخم مرغ
• ۲/۳ پیمانه آرد سفید
• ۲/۳ پیمانه شیر بدون چربی
• ۱/۳ پیمانه شکر قهوه ای
• ۱/۴ قاشق چایخوری نمک
• ۳ عدد موز متوسط
• ۲ قاشق غذاخوری آب سیب
• خامه پف کرده (اختیاری)
• خاک قند (اختیاری)
طرز تهیه
۱. فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. دو قاشق غذاخوری کره را در یک تابه ۳۰ سانتی متری فر بریزید. آن را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا کره آب شود.
۲. در همین فاصله، در یک کاسه متوسط تخم مرغ را به خوبی هم بزنید. سپس آرد، شیر و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا نرم و یکدست شود. مایع را داخل تابه داغ شده بریزید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزید تا حسابی پف کند و طلایی شود.
۳. برای تهیه سس موز، در یک قابلمه کوچک نصف پیمانه کره و شکر قهوه ای را با هم حل کنید. روی حرارت متوسط بپزید. موزهای خرد شده را اضافه کنید و دو دقیقه بپزید تا همه جای آنها گرم شود. به طور مرتب هم بزنید. آب سیب را نیز روی حرارت به مواد اضافه کنید.
۴. برای سرو، سس موز را روی پنکیک بریزید. در صورت تمایل خاک قند و خامه هم روی آن بریزید و گرم سرو کنید.
پنکیک (به انگلیسی: Pancake) نوعی کیک نازک، تخت و گرد است که با ریختن خمیر آشپزی در ماهیتابه پخته میشود. بیشتر پنکیکها نوعی نان آماده محسوب میشوند. در هنگام پخت کیک تابهای باید آن را در ماهیتابه پشت و رو کرد تا طرف دیگر آن نیز پخته شود. بسته به منطقه جغرافیایی پنکیکها را همراه با مربا، شکلات، میوه، شربت و گوشت مصرف میکنند. طرز تهیه پنکیک را در این مطلب خواهید آموخت.
پنکیک هلو و شربت چای
مواد لازم
• دو قوطی کمپوت هلو
• نصف پیمانه خامه پف کرده
• دو عدد تخم مرغ هم زده
• ۱.۵ پیمانه آرد گند خالص یا آرد جودوسر
• یک پیمانه آرد سفید
• ۱/۳ پیمانه شکر قهوه ای
• دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر
• ۱ ¼ قاشق چایخوری زنجبیل
• ۱ ¼ قاشق چایخوری دارچین
• شربت چای
• هلوی تازه خرد شده (اختیاری)
طرز تهیه
۱. آب کمپوت های هلو را در کاسه ای نگه دارید و هلوها را در مخلوط کن له کنید. آن را داخل کاسه بریزید. خامه و تخم مرغ را اضافه کنید، هم بزنید و کنار بگذارید.
۲. در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر قهوه ای، بیکینگ پودر، ادویه و یک قاشق غذاخوری نمک را اضافه کنید. مخلوط هلو را اضافه کنید. تابه چدنی را گرم کنید و ¼ پیمانه از مواد را برای تهیه هر پنکیک داخل تابه بریزید. هر طرف آن را دو دقیقه بپزید و این کار را تا تمام شدن مواد تکرار کنید. پنکیک ها را با شربت چای و تکه های هلوی تازه سرو کنید.
شربت چای
مواد لازم
• یک پیمانه آب کمپوت هلو
• ¼ پیمانه شکر قهوه ای
• ¼ پیمانه آب
• دو قاشق چایخوری نشاسته ذرت
• دو عدد چای کیسه ای
طرز تهیه
۱. در یک قابلمه کوچک آب کمپوت هلو، شکر قهوه ای، آب و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید. روی حرارت متوسط آن را گرم کنید تا شکر قهوه ای حل شود. چای کیسه ای را اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا بجوشد. یک دقیقه پس از جوشیدن از روی حرارت بردارید و تیبگ ها را خارج کنید.
پنکیک کدو حلوایی
مواد لازم
• دو پیمانه آرد سفید
• یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
• یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
• یک قاشق چایخوری نمک
• یک قاشق چایخوری دارچین
• ¼ قاشق چایخوری جوز هندی
• ¼ قاشق چایخوری زنجبیل
• ۱ ¾ پیمانه شیر
• نصف پیمانه کدو حلوایی پخته شده
• دو عدد تخم مرغ
• دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی
• شیره افرا (اختیاری)
طرز تهیه
۱. در یک کاسه بزرگ، آرد سفید، شکر قهوه ای، بیکینگ پودر، نمک، دارچین، پودر جوزهندی و زنجبیل را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک، شیر، کدوحلوایی پخته و له شده، تخم مرغ ها و روغن را مخلوط کنید. مخلوط شیر و آرد را با یکدیگر مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
۲. برای تهیه هر پنکیک، حدود ¼ پیمانه از مایع به دست آمده را داخل تابه ای که از قبل چرب و گرم کرده اید، بریزید. حدود یک تا دو دقیقه بپزید، آن را برگردانید و یک یا دو دقیقه نیز طرف دیگر را بپزید. این پنکیک را باید گرم سرو کنید. در صورت تمایل روی آن شیره افرا بریزید.
پنکیک با شکر قهوه ای و سس موز
مواد لازم
• دو قاشق غذاخوری کره
• ۴ عدد تخم مرغ
• ۲/۳ پیمانه آرد سفید
• ۲/۳ پیمانه شیر بدون چربی
• ۱/۳ پیمانه شکر قهوه ای
• ۱/۴ قاشق چایخوری نمک
• ۳ عدد موز متوسط
• ۲ قاشق غذاخوری آب سیب
• خامه پف کرده (اختیاری)
• خاک قند (اختیاری)
طرز تهیه
۱. فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. دو قاشق غذاخوری کره را در یک تابه ۳۰ سانتی متری فر بریزید. آن را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا کره آب شود.
۲. در همین فاصله، در یک کاسه متوسط تخم مرغ را به خوبی هم بزنید. سپس آرد، شیر و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا نرم و یکدست شود. مایع را داخل تابه داغ شده بریزید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزید تا حسابی پف کند و طلایی شود.
۳. برای تهیه سس موز، در یک قابلمه کوچک نصف پیمانه کره و شکر قهوه ای را با هم حل کنید. روی حرارت متوسط بپزید. موزهای خرد شده را اضافه کنید و دو دقیقه بپزید تا همه جای آنها گرم شود. به طور مرتب هم بزنید. آب سیب را نیز روی حرارت به مواد اضافه کنید.
۴. برای سرو، سس موز را روی پنکیک بریزید. در صورت تمایل خاک قند و خامه هم روی آن بریزید و گرم سرو کنید.