امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 3.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه َ245

(11-07-2015، 17:46)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگین عاشق کسی شدیم یا باکسی دوس شدیم بگین نیازمند کسی شدیم یا باکسی نیاز.شدیم:||||||
تو کـآر من دخـالت نکن :|
(11-07-2015، 17:47)افسرده2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه نه نميرم بيشش  فقط در حد سلاااااااااااااااااااااااام و احوال برسي

خـاک تو سرت :| -_-
آگهی
(11-07-2015، 17:47)افسرده2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امضاتو خوندی ؟:|
احساس میکنم دارم نت زده میشم:/ درود
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد نسخه َ245 405
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ
(11-07-2015، 17:48)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-07-2015، 17:46)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگین عاشق کسی شدیم یا باکسی دوس شدیم بگین نیازمند کسی شدیم یا باکسی نیاز.شدیم:||||||
تو کـآر من دخـالت نکن :|

خـاک تو سرت :| -_-
(((:
شغل شریفیه(:
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
(11-07-2015، 17:48)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امضاتو خوندی ؟:|

اره مگه چيه
از امروز مردم ديگه سراغم نيايد............
درود سفید نیسان خودم

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط sufiy
(11-07-2015، 17:54)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود سفید نیسان خودم

درود بر تو X3 خوبی؟
سلام‍ ._.

برید عکسمو ببینید :| .-.*
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
بچه ها تالا مرغیو دیدین ک خاشوالیسی کنه؟:/\
بعد بیاد جلوت بع بع کنه؟:\/
خوبم سفید

تو خوفی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 190 مهمان