28-06-2015، 18:10
عالی
کاملا واقعی بود
کاش همه بشنوند
کاملا واقعی بود
کاش همه بشنوند
|
من ب جنسیتم افتخار میکنم…..!! (لطفا همه بیاین) |
||||||||
28-06-2015، 18:10
عالی
کاملا واقعی بود کاش همه بشنوند
29-06-2015، 10:15
عاااالی
30-06-2015، 10:12
مرسی راست میگی
01-07-2015، 2:53
بزنید کف قشنگرو ب افتخار دخترا هووووووووووو
01-07-2015، 5:12
دمت گرم عالییییییییی بود
03-07-2015، 20:35
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-07-2015، 20:36، توسط دکتر دیوونه.)
خوشم اومد
لایک (01-07-2015، 2:53)برسین. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. :9lp::29dz::L28::9lp::9lp::9lp::29dz::29dz::29dz:
03-07-2015، 21:01
خوب میکنن.مگه مادخترا کارای اونا رونمیکنیم
03-07-2015، 21:51
واقعا عالی بود.
محشر بود عزیزم واقعامن ب جنسیتم افتخار میکنم
من دخترم.من به دختر بودنم افتخار می کنم.من به اینکه اینگونه زاده شده ام میبالم.من به دنیا آمده ام تا زندگی جریان داشته باشد.من آمده ام تا برای این آدم هایی که از جنس مرد که از مرد بودن فقط اسمش رو یدک میکشن و بویی از مردانگی نبرده اند حوا باشم،حوا باشم تا آدمیت را به آن ها یادآوری کنم. من یک دخترم اما نه دختر ضعیف و سست من یک کوه غرورم این من اگر بخواهد می تواند یک جهان را زیر و رو کند.حال تو ای مرد با من در نیفت من همانم که اگر بخواهم میتوانم تو و امثال تو را به زانو در می آورم و اگر اهل ماندن نیستی با احساسات من بازی نکن چون این کوه غرور عاشق شود و از روی روحی که خداوند در وجودش دمیده یعنی احساسات پاکش عمل کند حتی حاضر است جانش را هم فدای عشقش کند پس ای مردی که مرا عاشق میکنی مراقب رفتارت باش ممکنه با یه رفتار نادرست،درست وقتی از اشتباهات خسته ام همه چیز رو خراب کنی وهمه احساسم رو بکشی و من رو بی تفاوت کنی و حتی دیگه نسبت به تو تنفر هم نداشته باشم چون نفرت هم مثل عشق یه حس قویه که هر کسی لایق اون نیست.
اگر این کوه غرور بشکنه تو مسئولش هستی اگر این دختر دیگه عاشق نشه و دوست نداشته باشه فقط تو مقصری اگه احساسش بشکنه تو مسئولی.پس مراقب باش
ــن عــاشــق ایــن دختـــرونگـــی کـــردنــامم .. عـاشـــق ایـــن دنیـــای صــورتیـــم .. عـاشـــق دغــدغـه های دخترانه ام .. سـت کــردن تــاپ و دامنـــام .. گشـــتن تو صــد تا مـــغازه و خـــرید کـــردن از همـــون اولـــی ..... جــــیغ های بنـــفش از تـــه دلـــ تو تـــرن شـــهربازی .. چیـــدن لاک های رنــگو وارنـــگم .. بـــهم ریختـــنشون .. چـــیدنشـــون .. و بـــاز دوبـــاره .. دورهـــمی هـــام با دخـــترای فـــامیل پچ پچ های در گوشـــیمونو یـــهو بلـــند بلـــند خندیدنــامون .. حـــرفای دخـــترونه و فحشـــای پاستوریزه نثـــآر مخـــاطب خــآص کـــردن .. کلکســـیون ســـاختن از رژ لبـــای رنـــگارنگم .. ســـر گـــذاشتن رو شـــونه ی دوســـتمو های های گـــریه کـــردن .. لـــوس شـــدنام واســـه بابایـــی .. قهـــر کــــردنام با مامان خانـــــوم ... گـــریه هـــای از تـــه دلــــم مــــوقع آهنگ گـــوش کـــردن یا رمـــان خوندن .. دفـــاع هـــای با چنـــگ و دنـــدونم از معـــصومیت و تنهاییـــام .. مـــن دخــــترونگی هــامو با هیـــچی عـــوض نمیکــــنم .. نـــه با تمـــاشای فـــوتبال از تـــو ورزشــــگاه .. نـــه بـــا آزاد بـــودنو گـــشت زدنـــای نصف شبـــآ .. نـــه بـــا بــی دغدغه سیگـــار کشـــیدن تـــو پیــــاده رو های شــــهرم وقتــــی آســــمونش ابـــریه .. نـــه بـــا .. هـــیچیه هــــیچی .. دنیــــای دخــــترونمو فــــقـط یـــه نفر مــــیتونه لـــمسش کـــنه.... ﻣﻦ ﻳﻚ ﺩﺧﺘﺮﻡ؛
ﺧﺎﻟﻘﻢ ﺑﻪ ﻧﺎﻣﻢ ﺳﻮﺭﻩ ﻧﺎﺯﻝ ﻛﺮﺩ!
ﻣﻦ ﻳﻚ ﺩﺧﺘﺮﻡ؛
ﺩﺭ ﺗﻘﻮﻳﻢ ﺭﻭﺯﻯ ﺑﻪ ﻧﺎﻣﻢ ﺛﺒﺖ ﻛﺮﺩﻧﺪ.
با ﺗﻤﺎﻡ ﻣﺮﺩﺍﻧﮕیهایت ﻫﻴﭻ ﮔﺎﻩ ﻧﻤیوﺍﻧﻰ ﺑﻔﻬﻤﻰ ﺭﻧﮓ ﺻﻮﺭﺗﻰ ﺑﺮﺍﻳﻢ ﻳﻚ ﺩﻧﻴﺎﺳﺖ !
ﻧﻤیتوﺍﻧﻰ ﺑﻔﻬﻤﻰ ﻋﺸﻖ ﺑﻪ ﻻﻙ ﻗﺮﻣﺰ ﺭﺍ !
گرﻳﻪ ﻛﺮﺩﻥ ﺑﺪﻭﻥ ﺧﺠﺎﻟﺖ
ﻧﻤﺎﺯ ﺑﺎ ﭼﺎﺩﺭ ﺳﻔﻴﺪ
ﺩﺭﻙ ﻛﺮﺩﻧﺶ ﺩﺭ ﺗﻮﺍﻧﺖ ﻧﻴﺴﺖ !
منم ﻟﻴﻼﻯ ﻋﺸﻖ ﻭ ﺯﻟﻴﺨﺎﻯ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ
ﻣﻦ ﺩﺧﺘﺮﻡ؛ ﭼﺮﻙ ﻧﻮﻳﺲ ﻫﻴﭻ ﺍﺣﺴﺎﺳﻰ ﻧﻤیشوﻡ
من دخترم دخترانه میخندم
پس مرا که خندان میبینی برچسب هرزگی بر پیشانیم نزن
دخترم و دخترانه ناز میکنم
دخترانه حسادت میکنم!
آری من همان دختریم که عشوه هایم برباد میدهد غرور مردانه ات را.
17-07-2015، 18:47
بد نبود
| ||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|