امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 3.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه َ245

خسته ام...
.
.
.

الکی مثلا منم عاشقم :84:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد نسخه َ245 193

سپاس شده توسط Cigarettes.at.daybreak
آگهی
(29-06-2015، 22:29)Mᴏsᴇs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2015، 22:26)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2015، 22:24)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2015، 22:22)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2015، 22:21)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هِـمــ ..

بآ صلوآت بر محمـد و آل محمـد ._.

ممد داریم دیگ الش ب ما ربطی نداره:|

كُفـر نگـو مُمِن :‌|

+

سلآمـ كيميـآ..

من مسیحیم-_-
اسم سه تا انجیل رو بگو .. بدون اینکه سرچ کنی :|‌

مسیحیت کلاس نداره ..

نقل قول: میرم نهم ._.
دبیرستانی بودی ک :|‌

فقط با وای مسیح آشنای دارم:|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ḲℑℳℐÅ ، Cigarettes.at.daybreak
مثلا سلام :|
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، ḲℑℳℐÅ ، tyjtfhdhr ، Mᴏsᴇs ، Cigarettes.at.daybreak
سَـــــــــــلام 
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، ḲℑℳℐÅ ، Cigarettes.at.daybreak
(29-06-2015، 22:31)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثلا سلام :|
مثلا علیک سلام

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط CTG ، Cigarettes.at.daybreak
(29-06-2015، 22:30)Mᴏsᴇs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2015، 22:28)ღSηow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خالته ._. ..

اون لیدی ساتان تو نیستی :|‌؟

نه ._.

خوبی ._. ؟!
 سپاس شده توسط CTG ، ḲℑℳℐÅ ، Mᴏsᴇs ، Cigarettes.at.daybreak
(29-06-2015، 22:30)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2015، 22:26)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا -> میرم نهم ._.

امیر -> کادوتو میدم :V فردا فردا فردا :|

پری -> سلام .-.

خدافس :|
جدی میخوای کادو.بدی؟:|

(29-06-2015، 22:28)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2015، 22:26)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2015، 22:24)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2015، 22:22)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+

سلآمـ كيميـآ..

من مسیحیم-_-

سلآمـ مسيحـي :‌|

من عـآرففمـ‌ ..

تُ‌وآقعـاً تولـُدتِ يـآ چرت ميگي؟‌ ._.

سلام:|
ی دلیل بیار ک.بخوام.دروغ بگم

من گُفتمـ‌ دُروغ ميگـي؟ :‌|

تـآريخ تولـُدتُ نزدي؟ ..

چون تو مُتـولدين نبـودي ._.

چَن سآلت ميشهـ :‌)!؟
Cats are answer to everything                           

سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، ḲℑℳℐÅ
(29-06-2015، 22:31)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2015، 22:29)Mᴏsᴇs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+

سلآمـ كيميـآ..

من مسیحیم-_-

مسیحیت کلاس نداره ..

مسیحیت خیلی دین جالبیه ..

توی کلاس گذاشتن نقش بسزایی داره ..

کشیدن نمادش که دو تا خطه .. با دو تا خط میتونید کلاس بزارید ..

حالا اونایی ک یکم میخوان خفن تر بشن ..

صلیب رو بر عکس میکشن ک بشن آنتی کریستن ..

چ دنیایی دارید (: ..

(29-06-2015، 22:33)ღSηow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2015، 22:30)Mᴏsᴇs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خالته ._. ..

اون لیدی ساتان تو نیستی :|‌؟

نه ._.

خوبی ._. ؟!
هستی -_- ..

تو خوبی -_- . .

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، ▲ℐяυηℐє ҡι∂ƨ▲ ، ḲℑℳℐÅ ، Cigarettes.at.daybreak
(29-06-2015، 22:34)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2015، 22:30)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2015، 22:26)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا -> میرم نهم ._.

امیر -> کادوتو میدم :V فردا فردا فردا :|

پری -> سلام .-.

خدافس :|
جدی میخوای کادو.بدی؟:|

(29-06-2015، 22:28)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+

سلآمـ كيميـآ..

من مسیحیم-_-

سلآمـ مسيحـي :‌|

من عـآرففمـ‌ ..

تُ‌وآقعـاً تولـُدتِ يـآ چرت ميگي؟‌ ._.

سلام:|
ی دلیل بیار ک.بخوام.دروغ بگم

من گُفتمـ‌ دُروغ ميگـي؟ :‌|

تـآريخ تولـُدتُ نزدي؟ ..

چون تو مُتـولدين نبـودي ._.

چَن سآلت ميشهـ :‌)!؟
چجوری باید زد اصن؟
ب افتخار خودم.درس کردم
http://dl.akskhor.ir/uploads1/IMG-20150629-194932_af4aa.jpg
(29-06-2015، 22:34)Mᴏsᴇs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2015، 22:31)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+

سلآمـ كيميـآ..

من مسیحیم-_-

مسیحیت کلاس نداره ..

مسیحیت خیلی دین جالبیه ..

توی کلاس گذاشتن نقش بسزایی داره ..

کشیدن نمادش که دو تا خطه .. با دو تا خط میتونید کلاس بزارید ..

حالا اونایی ک یکم میخوان خفن تر بشن ..

صلیب رو بر عکس میکشن ک بشن آنتی کریستن ..

چ دنیایی دارید (: ..
من بز گفتم:|
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، ღSηow Princessღ ، Cigarettes.at.daybreak
bathtime

چ حسه خوبی داره این یارو تو وان...ی کم دقیق شین رو قیافش

سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Cigarettes.at.daybreak

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 101 مهمان