امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 3.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه َ245

(29-06-2015، 18:29)Mᴏsᴇs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2015، 18:27)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2015، 18:24)Mᴏsᴇs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2015، 18:22)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشقم؟! :||||||

عکس از خودتان :|

من گفتم عشقمه یا عشقه ؟ :|

خودمو گفتم :|

من نمیتونستم بیام بگم اون عشقه کیه :| ..

گوشوارت قشنگه گفتگوی آزاد نسخه َ245 182

میخوای بیا عکسامو بدم بهت ^.^

تو هم یدونه بده ندیدمت :|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
آگهی
(29-06-2015، 18:12)Archangelg!le نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هنوزم میشه بخشید هَمُ..

شعر بخشش از امیر عباس گلاب
حمید صفت

حمید صفت تو شعر می نه

همین امشب میزنم ریشمو

حمیدو بدون ریش تصور کن

اوههه
 سپاس شده توسط Archangelg!le
(29-06-2015، 18:29)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2015، 18:28)mobinamahro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونی ک اسمت فک کنم امیره
این شاختون اد نکرداا
میترسه ای دی یکی دیگ رو بش داده باشم
حالا
اون شاخه؟

ن.تو شاخی:|
آفرین ایا شاخ اعظم
ب من چ مشکلاتی شر و ور تون ب من مربوط نی خودتون حلش کنید:|

من نگفتم شاخم
اون رفیقتون ادعاش میومد
اینو گفتم فردا باز نیای بگی هیچ کاری نمیتونم بکنم

گفتگوی آزاد نسخه َ245 182
(29-06-2015، 18:29)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2015، 18:27)Mᴏsᴇs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب اون تدی هم دل داره ..

چقدر حسودید :|

افرین ._.

الان به اواتارم میگم برگرده تو هم ببینیش .____.

دم افطار آدمو  مسئله دار نکن  :|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Faust
(29-06-2015، 18:32)mobinamahro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2015، 18:29)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2015، 18:28)mobinamahro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونی ک اسمت فک کنم امیره
این شاختون اد نکرداا
میترسه ای دی یکی دیگ رو بش داده باشم
حالا
اون شاخه؟

ن.تو شاخی:|
آفرین ایا شاخ اعظم
ب من چ مشکلاتی شر و ور تون ب من مربوط نی خودتون حلش کنید:|

من نگفتم شاخم
اون رفیقتون ادعاش میومد
اینو گفتم فردا باز نیای بگی هیچ کاری نمیتونم بکنم
الان چیکار،کنم؟
(29-06-2015، 18:30)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2015، 18:29)Mᴏsᴇs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2015، 18:27)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2015، 18:24)Mᴏsᴇs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2015، 18:22)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشقم؟! :||||||

بزودی فلش رو نورانی میکنم :| ..

یک چندروزی صبر کنید ..

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Faust ، tyjtfhdhr
یادش بخیر..:|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Faust
(29-06-2015، 18:33)Mᴏsᴇs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2015، 18:30)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بزودی فلش رو نورانی میکنم :| ..

یک چندروزی صبر کنید ..

باشه ._.
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
سلام SleepySleepySleepySleepySleepy
خیلی دوستت دارم خدا Heart
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، sϻσκε ϐσψ
حمید صفت کیه :|؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Faust ، saba 3

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 185 مهمان