امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 3.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه َ245

(29-06-2015، 11:48)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دربـآره امتحـآنآت خـود يك بند بنويسـيد :‌|

(هر بنـد 2/5 خط ) -_-!

به 
نام
خدا
دادیم رف پایان
گفتگوی آزاد نسخه َ245 162
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Cigarettes.at.daybreak
آگهی
(29-06-2015، 11:47)sϻσκε ϐσψ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام علیکم .-. :|

_________))

عليـكُمـ الســلآمـ وَ رحمت اللــهِ وَ‌بركــــــآتـُهـ ._.*
Cats are answer to everything                           

سپاس شده توسط ▲ℐяυηℐє ҡι∂ƨ▲ ، sϻσκε ϐσψ
(29-06-2015، 11:48)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2015، 11:44)mobinamahro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2015، 11:43)Nafas79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2015، 11:41)sania. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2015، 11:40)mobinamahro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جز سلام احوال پرسی چیزی دیگ هم بلدین؟

تو بلدی ؟?
والــــــــــــا

آرع
ب حِرفایـ شما بخندمـــ

هوی شاخ بازی در نیار مدیر نیس اینجا خودم میگیرم جرت میدما

این من
این تو
بیا جلو

(29-06-2015، 11:48)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2015، 11:44)mobinamahro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2015، 11:43)Nafas79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2015، 11:41)sania. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2015، 11:40)mobinamahro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جز سلام احوال پرسی چیزی دیگ هم بلدین؟

تو بلدی ؟?
والــــــــــــا

آرع
ب حِرفایـ شما بخندمـــ

داداشم اعصاب نداره رو مخش نرو Tongue
از امروز مردم ديگه سراغم نيايد............
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Cigarettes.at.daybreak
(29-06-2015، 11:48)mobinamahro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2015، 11:47)Nafas79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو بلدی ؟?
والــــــــــــا

آرع
ب حِرفایـ شما بخندمـــ
خو بخــــند ما ی ثوابی از اینکه باعث خنده ت شدیم میبریم

Q_Q

=>
اینجا گوشتت و میخورن ی گاز ی گاز رد میشن از روت بگاز بگاز
 سپاس شده توسط ▲ℐяυηℐє ҡι∂ƨ▲ ، Cigarettes.at.daybreak ، Aiden Pearce
(29-06-2015، 11:48)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دربـآره امتحـآنآت خـود يك بند بنويسـيد :‌|

(هر بنـد 2/5 خط ) -_-!

زیاد نیست
(29-06-2015، 11:50)mobinamahro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو بلدی ؟?
والــــــــــــا

آرع
ب حِرفایـ شما بخندمـــ

این من
این تو
بیا جلو

ببین من سه بار اخطار 100 درصد گرفتم سهبار هم محروم شدم واس دعوا 
فک نکن چندان چیزی هستی لاین داری بیا تو لاین اونجا بینم چیکار میکنی 
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
دختره به تعداد کت شلوارای علیخانی دوس پسر داره

.
.
.
.
.
.
.
.
.

بعد پست داده خوش به حال شوهر آینده م که این همه زنش نجیبه O_o

ینی اعتماد به نفس اینو داشتم با حشره کش تار و مار حمله میکردم به آمریکا :|

من :|

خودش ^_^

شوهر آینده ش *(_)*
 سپاس شده توسط sϻσκε ϐσψ ، افسرده2 ، Cigarettes.at.daybreak ، mehdi_11017
تو هنو از جیب بابات میپیچونی من تو کل این کوچه ها لج کردم با،خودم
 سپاس شده توسط ▲ℐяυηℐє ҡι∂ƨ▲ ، Cigarettes.at.daybreak

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 60 مهمان