24-06-2015، 15:05
(24-06-2015، 14:51)Sa Har Naz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-06-2015، 17:55)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منم مردادیم هرکی هم بر خلاف این حرف بزنه معلوم میشه که حسوده چون همش حقیقت داره .ممنونم از پست زیبایی که گذاشتی![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
بههههههله.خواهش ميكنم
(24-06-2015، 7:47)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-06-2015، 17:50)Sa Har Naz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-06-2015، 17:48)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من از ماه خودم راضیم هیچ علاقه ای هم به مردادی بودن ندارم >_<
دلتم بخواد
كور شود هر انكه نتواند ببيند
آهـا یـعـنـی مـن بـه مـردادی بـودن شـمـا بـایـد حـسـودی کـنـم ؟ |= !!!
بـه حـق چـیـزای نـشـنـیـده !!! =|
بايدو شايدشو نميدونم ولي مث اينكه...خب بروز نده عزيزم
چـه جـالـب مـن نـمـیـدونـسـتـم اگـه بـگـم بـه مـردادی بـودن عـلـاقـه ای نـدارم یـعـنـی دارم حـسـودی مـیـکـنـم |=
مـن خـودم هـیـچ مـشـکـلـی بـا مـردادیـا نـدارم ولـی اصـن بـا عـنـوان مـوضـوعـت مـوافـق نـیـسـتـم -_-