امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه 244

یه جاده یه سفر یه ماه عسل ._.
به قول امیر سلام ملت |: من داداششم !
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~ ، an idiot
آگهی
(22-06-2015، 8:49)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2015، 8:48)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.

این شکلکـآ چیه جدیدا میزآری ؟ :>

کـآرنـآمم تـآ 12 میرسه >_<
◩.◪

bikari 

karname -_-
 سپاس شده توسط an idiot
دور سرم دو تتا پشه دارن میچرخن |: سرشون گیج نمیره اینا |: 
 سپاس شده توسط an idiot
(22-06-2015، 8:56)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این بیمـآری من فلـآنشم مسریه فک کنم ._.

از رزی گرفتی ؟ Confused

(22-06-2015، 8:58)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2015، 8:49)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2015، 8:48)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.

این شکلکـآ چیه جدیدا میزآری ؟ :>

کـآرنـآمم تـآ 12 میرسه >_<
◩.◪

bikari 

karname -_-

همش فک میکنم ریـ*ـدم cry girl
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، ~ُُBön َBáŠŦ~
(22-06-2015، 9:00)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2015، 8:56)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از رزی گرفتی ؟ Confused
رزی کیه ؟ ._.
رید*ت هپی :v
 سپاس شده توسط an idiot
(22-06-2015، 9:00)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

zir 12 misham ...

nahaii kheili sakht bod

hame ro ridam -_-
 سپاس شده توسط an idiot ، Mr.Robot
(22-06-2015، 9:02)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از رزی گرفتی ؟ Confused
رزی کیه ؟ ._.

رزی کیه هـآ (=

من دآدآش فـری ام ((: اسمم فـرهـآده :>

چطوری پسر ؟

(22-06-2015، 9:02)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

zir 12 misham ...

nahaii kheili sakht bod

hame ro ridam -_-

تـو نهـآیی بـودی منه بدبخت دومم هنو Confused

ووییی برم کجـآ قـآیم شم >_<
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~ ، Mr.Robot
(22-06-2015، 9:06)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2015، 9:02)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از رزی گرفتی ؟ Confused
رزی کیه ؟ ._.

رزی کیه هـآ (=

من دآدآش فـری ام ((: اسمم فـرهـآده :>

چطوری پسر ؟

(22-06-2015، 9:02)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

zir 12 misham ...

nahaii kheili sakht bod

hame ro ridam -_-

تـو نهـآیی بـودی منه بدبخت دومم هنو Confused

ووییی برم کجـآ قـآیم شم >_<

ba dahan roze nmikham be on tarrah soal fosh bdm -___-
 سپاس شده توسط an idiot
باز این عـ* اومد تو ای دیم ؟ |: 
سلام مومنون فی دین الله ._.
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~ ، an idiot ، || Mιѕѕ α.η.т ||
mn farsi mikhaaaaaaaaaaaam   

ಠ_ಠ
 سپاس شده توسط an idiot

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 56 مهمان