امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه 244

❊ ❋ ╰☆╮ ✡ ❂ -‘๑’-
☚ ☛ ☜ ☝ ☞ ☟ ✌  

❂ ⋆ ✢ ✣ ✤ ✥ ✦ e
✉ ✍ ✎ ✏ ✐
bYe
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Faust
آگهی
(22-06-2015، 0:32)ღSηow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2015، 0:31)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پری تو هم ک هستی? :|

کجا ._. ؟!

شماها چرا انقد زود میخوابین .. >_<

رزی نرو .-.
k lk d gpzi uwfhkd anl :|

عصرا میخوابی ؟ :|
 سپاس شده توسط CTG ، ღSηow Princessღ
ای خداااا >.<

الان همه میدونن من دستشویی دارم :|

چن تا پی ام راجب توالت برام اومد ._.
 سپاس شده توسط Mason ، ღSηow Princessღ ، Berserk ، ~ُُBön َBáŠŦ~
(22-06-2015، 0:37)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2015، 0:32)ღSηow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان تا 5 بیدارم .. از اونور تا4 خوابم ._.

خدافظ ._.
 سپاس شده توسط Mason ، CTG
همه توبه کنید ! |: و خداوند توبه کنندگان را دوست دارد ! |: ای مردم اگزیستانزیالیسم |:
بای ملت :>
هر که به من سپاس دهد خداوند در اخرت بهشت را بر او واجب کرده و گناهان او را ببخشد و همنشین بلندهمتان با پشتکار و کوشا گرداند ((:
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~
(22-06-2015، 0:29)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2015، 0:26)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2015، 0:23)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2015، 0:19)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2015، 0:16)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو ترسا همین الان یهویی |: الکی مثلا من به ده نفر نفستادم |: ویییییییییییییییییییییییییییییییییی |:

امیر کف دست صاف
اومدی
رفته بودی کمپانی خط های کف دستتو دوباره ترسیم کنن ؟
اون کف دست تو بود ._.
جـ** بدبخت ((:
اون تو بودی خطای کف دستت رو اونجات بود |:

تو خودت خودتو سلطان ج* معرفی کردی
تو انقد انجامش دادی ک ده ،  دوازده بار بین دست و فلانت جابجایی داشته
من ؟ .-. نه ._. 
منو این چیزا :v 
تو بودی میگفتی از سستی نمیتونم راه برم ._.

من؟
نه من؟
نه نهههههه من؟

تو بودی ک بعدش افتاده بودی توی دیگ آبگوشت
یا
اون روز بعد از فلان از بالای تخت افتادی پایین تا ۹ ساعت حرکت نکردی آخرش رفیقات اومدن بلندت کردن گذاشتنت روی تخت
گفتگوی آزاد نسخه 244 406
(22-06-2015، 0:39)ღSηow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2015، 0:37)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان تا 5 بیدارم .. از اونور تا4 خوابم ._.

خدافظ ._.
خو همین دیه من اگه 3 بخوابم فوقش 9 بیدارم :|

خدافظ .-.
 سپاس شده توسط CTG ، ღSηow Princessღ
(22-06-2015، 0:35)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2015، 0:28)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی فک کن در موردش :|

__

فلن !

عجبز :V

ته شو نگاه نکن :|

صفه های قبل بخونی میفهمی :|

منحرف :|
 سپاس شده توسط Faust ، Mason ، ღSηow Princessღ
(22-06-2015، 0:40)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه توبه کنید ! |: و خداوند توبه کنندگان را دوست دارد ! |: ای مردم اگزیستانزیالیسم |:
بای ملت :>
هر که به من سپاس دهد خداوند در اخرت بهشت را بر او واجب کرده و گناهان او را ببخشد و همنشین بلندهمتان با پشتکار و کوشا گرداند ((:

و الله لا یحب الکذابین و الصافاً کفة الدست والگلناریون والخشک خشکیون
گفتگوی آزاد نسخه 244 406
خب دیه زیادی موندیم :|

ده بار خدافظی کردیم :|

فعلا ._.
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 232 مهمان