امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کوتینیو: بدون نیمار هم می توانیم صعود کنیم/ کاملا آماده ام جای خالی او را پر کنم

کوتینیو: بدون نیمار هم می توانیم صعود کنیم/ کاملا آماده ام جای خالی او را پر کنم 1
فیلیپه کوتینو، مهاجم برزیلی لیورپول بر این باور است تیم ملی کشورش در غیاب نیمار هم می تواند به مرحله یک چهارم کوپا آمه ریکا صعود کند.

به گزارش کاپ،  کاپیتان برزیل به دلیل درگیری با بازیکنان کلمبیا، 4 جلسه از همراهی تیمش محروم شده است و نمی تواند تا آخر این مسابقات سلسائو را همراهی کند: نیمار بازیکن بزرگی است و برای ما مهره ای کلیدی است. اما همه ما برای بازی مقابل ونزوئلا آماده شده ایم . می دانیم که در این مسابقه به دنبال چه هستیم. ما مهم ترین بازیکن تیممان را از دست داده ایم اما گروهی پر قدرتی داریم.

نمی دانم قرار است من جای خالی او را پر کنم یا نه. این به نظر سرمربی تیم بستگی دارد. من کاملا آماده هستم و با تمام وجود برای موفقیت تیمم تلاش می کنم.  مهم ترین مسئله موفقیت تیم است و هر کسی که برای سلسائو به میدان برود باید مسئولیتش را به خوبی انجام بدهد.
کوتینیو: بدون نیمار هم می توانیم صعود کنیم/ کاملا آماده ام جای خالی او را پر کنم 1
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  نیمار هنوز یک بارسایی تمام‌ عیار است! (عکس)
  صعود لحظه آخری ایران به جام ملت‌های آسیا
  خشم سپاهان با ۹گل سر آلمالیق خالی شد!
  ژاوی هنوز آماده هدایت بارسلونا نیست!
  استقلال و پرسپولیس با این دو جای خالی چه می‌کنند؟
  عمران‌زاده: در این شرایط سخت آماده هستیم
  ادعای سان؛ کوتینیو در راه اورتون
  شاکری: در لیگ و جام حذفی به سهمیه فکر می‌کنیم
  نقشه راه صعود تراکتور ایران در آسیا
  لک، آماده هفتمین کلین شیت آسیایی (عکس)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان