امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد » 243 «

(14-06-2015، 15:11)NICE TIME نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 15:09)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 15:05)NICE TIME نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فریما تو هم اروم باش ادمم که یه شبه گلزارو که نمیزنه

گـربه رُ دم حجـله میکشن فـرزنـدم :>

بیـآ بریم یه دوره کلـآسـآی آمـوزشی :>

فرزندم؟
باشع کلاسع دوست دارم

بـریم ^_^*

برآ آیندتم خـوبه :>

(14-06-2015، 15:11)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 15:09)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 15:05)NICE TIME نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فریما تو هم اروم باش ادمم که یه شبه گلزارو که نمیزنه

گـربه رُ دم حجـله میکشن فـرزنـدم :>

بیـآ بریم یه دوره کلـآسـآی آمـوزشی :>

سوشی با این هیچ جا نمیری -_-
من خودم اینو ادم میکنم

بـآز این اومـد =|

سـوش سـوش بـآی هـآنی :V
 سپاس شده توسط NICE TIME ، ss.mu
آگهی
بای فریما
 سپاس شده توسط an idiot
بلاخره وا شد =)

ستاره هام برگشت ._.
سوش جوجو ^_^ :|
 سپاس شده توسط NICE TIME ، ss.mu
(14-06-2015، 15:21)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوش جوجو ^_^ :|
کوکی غزل نما ._.
در همین حد فقط بلدم محبت کنم
علی سخنی بگو
غَزَل کُجایی مَخصوص تو گزاشتمش عکس اومد یکم صبر کُن یه اتفاق جالب مخصوص خودت بیفتهـ!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://fun.sdinet.de/flash/find_the_three_errors.swf
 سپاس شده توسط ss.mu
عع این عکسه یادش بخیر یکو پوکوندم باهاش =)

هدفونم بزاری چی میشه
غزل نگا نکنی ها 
(14-06-2015، 15:28)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هدفونم بزاری چی میشه
غزل نگا نکنی ها 
من یک سال پیش یه اکانت داشتم با اون اومده بودم اینو دیدم! بعد الان برای تجدد خاطره با این اکانتم اومدم دیدم خعلی گُرخیدم!
مَن الان هدفونم رو گوشم بود خیلی ترسیدم با صدا خعلی ترسناک میشهـ
 سپاس شده توسط ss.mu
(14-06-2015، 15:31)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 15:28)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هدفونم بزاری چی میشه
غزل نگا نکنی ها 
من یک سال پیش یه اکانت داشتم با اون اومده بودم اینو دیدم! بعد الان برای تجدد خاطره با این اکانتم اومدم دیدم خعلی گُرخیدم!
مَن الان هدفونم رو گوشم بود خیلی ترسیدم با صدا خعلی ترسناک میشهـ

اندر احوالات یک پسر

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان