امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد » 243 «

(14-06-2015، 9:11)NICE TIME نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حداقل تو فلش دوتا ادم مجازی می بینم
تو خونه که چسب زخم استفاده شده هم حساب نمی شم

اوکـی درکت میکنم ((=

(14-06-2015، 9:11)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فریما چرا پ.خ رو بستی؟ ._.

همین طـوری !
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔ ، NICE TIME
آگهی
(14-06-2015، 9:11)NICE TIME نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 9:10)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو این هوای گرم من بد شانس سرما خوردم  cry girl

هم دردیم

(14-06-2015، 9:11)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پُشت سر من حرف نزنید >_<

1782 تآ بردیمشون ^_^

چقدر خوب شُد 20 تآ تموم شُد وگرنه همشُنُ فوش میدآدمـ :|

هی میگُفتمـ خفه شید .. خفه نمیشُدن کِ -_-

آخرمـ کیکش کردمـ :|

مگه پشت جنم می شه حرف زد؟
جنآ میتونن شُمآرو پیدا کنن ُ شب بیآن سراغتون .. :|
 سپاس شده توسط an idiot ، NICE TIME
(14-06-2015، 9:14)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوکـی درکت میکنم ((=

(14-06-2015، 9:11)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همین طـوری !

._.

از دست من ناراحتی؟ -_-

باز کن کارت دارم 
.
الانمـ پُشت من زر نزنید تآ برمـ ببینمـ چه گندی زدمـ زبآنمـ ُ !
 سپاس شده توسط NICE TIME
(14-06-2015، 9:14)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 9:10)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو این هوای گرم من بد شانس سرما خوردم  cry girl

هم دردیم

(14-06-2015، 9:11)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پُشت سر من حرف نزنید >_<

1782 تآ بردیمشون ^_^

چقدر خوب شُد 20 تآ تموم شُد وگرنه همشُنُ فوش میدآدمـ :|

هی میگُفتمـ خفه شید .. خفه نمیشُدن کِ -_-

آخرمـ کیکش کردمـ :|

مگه پشت جنم می شه حرف زد؟
جنآ میتونن شُمآرو پیدا کنن ُ شب بیآن سراغتون .. :|

پس امشب بیا سراغ من
حداقل ترسیدن بهتر مثل اسکولا گریه کردنه

(14-06-2015، 9:15)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 9:14)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوکـی درکت میکنم ((=

همین طـوری !

._.

از دست من ناراحتی؟ -_-

باز کن کارت دارم 

همین جا بگید ما نمی خونیم
 سپاس شده توسط _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، an idiot
یِ سئوآل :|

A / 5 :|

دآریمـ ؟ :|
 سپاس شده توسط NICE TIME
تورو جون هرکی دوست دارید انقدر بهم نگید مدیر بازنشسته
اسمم از اون عنوانه عجیب تره
سوشیانت

(14-06-2015، 9:20)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یِ سئوآل :|

A / 5 :|

دآریمـ ؟ :|
باشه تو آو نیم شدی
 سپاس شده توسط an idiot
من آو نیمـ نشُدمـ :|

A شُدمـ :|

من فقد خواستمـ بدونمـ داریمـ یآ نَ ._. cry girl
 سپاس شده توسط an idiot
(14-06-2015، 9:15)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوکـی درکت میکنم ((=

همین طـوری !

._.

از دست من ناراحتی؟ -_-

باز کن کارت دارم 

همین جـآ بگــو بـآز نمیکنم

(14-06-2015، 9:20)NICE TIME نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوشیانت

سـوشیـآنت اسـمهـ ؟ ._.

بهت میگم سـوشی ^_^
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔ ، NICE TIME
(14-06-2015، 9:25)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوکـی درکت میکنم ((=

همین طـوری !

._.

از دست من ناراحتی؟ -_-

باز کن کارت دارم 

همین جـآ بگــو بـآز نمیکنم

(14-06-2015، 9:20)NICE TIME نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوشیانت

سـوشیـآنت اسـمهـ ؟ ._.

بهت میگم سـوشی ^_^
نمیشه اینجا نمیتونم بگم ._.
میگم باز کن ده دقیقه بعد ببند 
.
 سپاس شده توسط NICE TIME

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 56 مهمان