امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد » 243 «

(13-06-2015، 18:35)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2015، 18:33)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بابا به خاطر من بسته..

ببین بیوش رو مثل من نوشته..

فــرومـ .____.

نه .. یه چیزایی شُده ..

خدافظ ..

نه علی .. بخاطر تو نبوده :|
کسی بهش گیر داده‎:|‎
.
آگهی
دهن خودتو گل بگیــر ._.

من فهمیـدمـ چی شدهـ..

همــون نامـ درخشــان -_- :|
 سپاس شده توسط Spell †
آآ راستی قرار دهنشون رُ با فری گِل بگیریمـ ..

ـ
ماهان خَر نفهمـ .. هیچی نگو فری بفهمه میدونی تهشو دیگه .. بیا پ.خ -_-

(: خدافظ !
 سپاس شده توسط Interstellar
(13-06-2015، 18:38)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2015، 18:35)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2015، 18:33)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بابا به خاطر من بسته..

ببین بیوش رو مثل من نوشته..

فــرومـ .____.

نه .. یه چیزایی شُده ..

خدافظ ..

نه علی .. بخاطر تو نبوده :|
کسی بهش گیر داده‎:|‎

من نبودمـ ا.. :|

نندازید تقصیر من :||
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔
(13-06-2015، 18:38)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2015، 18:35)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه یکم حرفمون شد گفتم شاید برا همین بسته‎:|‎
الان میاد میگه راجب من حرف نزنین نمیدونم چرا این جملرو میگه‎:|‎

بنظرت نگه ؟ کُل انجمن فریما فریما وِرد زبونشونه :/

دهنشون رُ باس گِل گرفت -_-
ـ
من به بعضیا تذکر دادم ولی یک دلیلی داره حتمی ‎:|‎
I hate all
 سپاس شده توسط Interstellar ، ๒lคςк ๔єค๔
ماهان کی بهش گیر داده‎:|‎؟

(13-06-2015، 18:40)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

I hate all

افرین‎=)‎
.
 سپاس شده توسط Interstellar ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_
(13-06-2015، 18:41)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم بابا :|

کی بهش گیر بده مثلا؟

اصلا واسه چی باید گیر بده ؟ :|||
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔ ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_
(13-06-2015، 18:42)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2015، 18:41)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی بهش گیر بده مثلا؟

خب پس چی شده؟‎:|‎
.
 سپاس شده توسط Interstellar
(13-06-2015، 18:43)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2015، 18:42)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی بهش گیر بده مثلا؟

خب پس چی شده؟‎:|‎

نمیـدونمـ .-.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
alliiii ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
×яɒнɒ× ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ʜᴇαʀᴛℓᴇss ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ραrαηorмαL

رهــا..تو خدافظی نکن کلا :|

نرو بهتر *_*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان