امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد » 243 «

(13-06-2015، 18:30)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2015، 18:28)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2015، 18:27)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلـآمـ :|

فریما پ.خ رو بسته؟‎:|‎

من بستمـ اونمـ بست نمیدونمـ چرا ._.

منمـ بستمـ .-. .. من میدونمـ چرا (:
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔ ، Interstellar
آگهی
(13-06-2015، 18:30)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2015، 18:28)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2015، 18:27)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2015، 18:28)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچ وقت آدمـ نمیشی :|

مرسی کلی رسمـا .-. :|

راحــول ._.

نمیدونم چرا این طوری میکنه -.-

(13-06-2015، 18:32)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به خاطر من بسته؟‎:|‎
.
 سپاس شده توسط Interstellar
نه بابا به خاطر من بسته..

ببین بیوش رو مثل من نوشته..

فــرومـ .____.
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔
نقل قول: مرسی کلی رسمـا .-. :|

راحــول ._.

باس آدمـ شی .. همـ تو همـ فری -_-
 سپاس شده توسط Interstellar
(13-06-2015، 18:32)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من غلط کردم :|
خ رو باز کنمـ باز میکنید آ ._.

اِ..یهو یادم افتاد الان که خواب بودم خواب شهربازی دیدم .__.
|||||:
اخه یکم حرفمون شد گفتم شاید برا همین بسته‎:|‎
الان میاد میگه راجب من حرف نزنین نمیدونم چرا این جملرو میگه‎:|‎
.
(13-06-2015، 18:33)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فــرومـ .____.

نه .. یه چیزایی شُده ..

خدافظ ..

نه علی .. بخاطر تو نبوده :|
 سپاس شده توسط Interstellar ، ๒lคςк ๔єค๔
(13-06-2015، 18:33)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: مرسی کلی رسمـا .-. :|

راحــول ._.

باس آدمـ شی .. همـ تو همـ فری -_-

من که آدمـم ._.

(13-06-2015، 18:35)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2015، 18:33)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فــرومـ .____.

نه .. یه چیزایی شُده ..

خدافظ ..

نه علی .. بخاطر تو نبوده :|

خبر مرگت بیاد

دو دقیقه خفه شو خودم با خودمـ حال کنمـ خب :|

ابله .-. نمیزاره شاد باشمـ :|
(13-06-2015، 18:35)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه یکم حرفمون شد گفتم شاید برا همین بسته‎:|‎
الان میاد میگه راجب من حرف نزنین نمیدونم چرا این جملرو میگه‎:|‎

بنظرت نگه ؟ کُل انجمن فریما فریما وِرد زبونشونه :/

دهنشون رُ باس گِل گرفت -_-
ـ
 سپاس شده توسط Interstellar ، ๒lคςк ๔єค๔

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان