امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد » 243 «

رونـב صنـבلي בاغ چطوره؟! 

خوش ميگذره؟ 
آگهی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=231831
Oh my God!!!!~~_~~ اقا صابر لایک کرده!  ذوق مرگ شدم! ^_^
کل سیستم عامل کامپیوترو تو صندلی داغ از م سوال کرده و انواع باز ی و اینا بعد انتظار داره همشو بلد باشم -_-
.
 سپاس شده توسط Mason
(13-06-2015، 9:03)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کل سیستم عامل کامپیوترو تو صندلی داغ از م سوال کرده و انواع باز ی و اینا بعد انتظار داره همشو بلد باشم -_-

خجالت بکش -_-
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔
(13-06-2015، 9:04)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2015، 9:03)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خجالت بکش -_-

من که مثل فریما نیستم برم همشو کپی کنم =)
صبح بالغ بر نیم ساعت داشتم جواب میدادم =)
.
 سپاس شده توسط Mason
کسی دارک سایدرس رو بازی کرده؟ =|| یا overlord2 
 سپاس شده توسط Mason
اون سوالا خیلی ابتدایین :|
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔
(13-06-2015، 9:06)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو مدیر بخش بازی شو منم میام نویسندت میشم =)
.
 سپاس شده توسط Mason
(13-06-2015، 9:05)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واس چی ؟ ._.

(13-06-2015، 9:06)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2015، 9:06)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الانم دارم تلاش میکنم مدیر همونجا شم ._.
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔
(13-06-2015، 9:07)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2015، 9:05)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واس چی ؟ ._.

(13-06-2015، 9:06)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الانم دارم تلاش میکنم مدیر همونجا شم ._.
بعد مدیر شدی باید منو نویسنده بخشت کنی ها -_-

این بخش ورزشیم یک دختره هست رو اعصابه موضوع میزاره من دیر میام موضوع ها تموم میشه از چهار صبح فلشه ._.
.
 سپاس شده توسط Mason

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان