امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد » 243 «

جیغغ >_< شوهرمـ ^_^
آگهی
سلام (:
گفـتـگـوی آزاد » 243 « 107
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، ( lιεβ ) ، ๒lคςк ๔єค๔ ، eɴιɢмαтιc
(12-06-2015، 15:31)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 15:30)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 15:22)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 15:20)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 15:13)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایش -_-

امیر بداخلـآق .___.
گروهتون خیلی رو اعصابه :v 
کلا منو تو ماجرا خودتون بزارین اخطار میگیرین |: ! من جنبه ندارم .-.

عمت رو اعصـآبه خـودت که از من بدتری Confused

بـآش کـآریت ندآریم ._.

علی اعتنـآش نکن :>
خواهر زاده ی داییت رو اعصابه :> 
با مدیر جماعت در نیوفتین ._. اونم اگه بخش خبر باشه :V

اگه فریما دوباره گفت بیست در صد اخطارشو بده به من =)
شما مث لیلی و مجنون میمونین :V
مجنون در حرم دعا کرد که از عمر من بکاهد و به عمر لیلی بیافزاید :V 
شما هم دستتونو بزارین تو دست هم دیگه تمموم بشه بره :> بعد این گروه عنم بسته بشه |:
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
×яɒнɒ× ، 1 مهمان

مهمون داریمـ بازمـ ._.
(12-06-2015، 15:38)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 15:31)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 15:30)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 15:22)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 15:20)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گروهتون خیلی رو اعصابه :v 
کلا منو تو ماجرا خودتون بزارین اخطار میگیرین |: ! من جنبه ندارم .-.

عمت رو اعصـآبه خـودت که از من بدتری Confused

بـآش کـآریت ندآریم ._.

علی اعتنـآش نکن :>
خواهر زاده ی داییت رو اعصابه :> 
با مدیر جماعت در نیوفتین ._. اونم اگه بخش خبر باشه :V

اگه فریما دوباره گفت بیست در صد اخطارشو بده به من =)
شما مث لیلی و مجنون میمونین :V
مجنون در حرم دعا کرد که از عمر من بکاهد و به عمر لیلی بیافزاید :V 
شما هم دستتونو بزارین تو دست هم دیگه تمموم بشه بره :> بعد این گروه عنم بسته بشه |:
نمیشه -_-

نه ما شیرین و فرهادیم ملعون اجنبی نباش =)
.
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(12-06-2015، 15:37)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (:

میخآمـ یِ کآری کُنمـ تآ قدرت خودمو به همه نشون بدمـ ^_^ :|

بسپآسید ._.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=231812

سلامـ :|

امتحآن چطور بود ؟ :|

امروزمـ رفتی ._. ؟

تخفیف دآدن ؟ :|
 سپاس شده توسط MONA-GH
(12-06-2015، 15:40)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 15:37)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (:

بسپآسید ._.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امروزمـ رفتی ._. ؟

دیروز بود |:
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
ساندیس به ما ندادن نامردا =)
.
 سپاس شده توسط MONA-GH
(12-06-2015، 15:41)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 15:40)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (:

بسپآسید ._.

امروزمـ رفتی ._. ؟

دیروز بود |:

امروزَمـ بود ._.

وآسه زبآن :|

خوب خوبی ؟ 

دیه از جن چیزی نداری بگی ؟ :|||

بی جنی دآرمـ میمیرمـ ._.
 سپاس شده توسط eɴιɢмαтιc ، MONA-GH
سلام :>>>>>

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان