امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد » 243 «

(10-06-2015، 20:31)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مـــتهــَم!x ««►◄ دوبارهــ ازَت ببینم! میفرستمش تو ایــنترنت حرفارو!! -__-!!*

عزیزم-_-
خودتو با خشم من مواجه نکن
آگهی
هیشکی نیس واقعن ؟ :|

واقعا ک ._.
 سپاس شده توسط Cigarettes.at.daybreak
یکی بیاد بهم فوش بده ‎:|‎
دلم میخواد خودمو بزنم >_<
نظرتون چیه رگمو بزنم هم به کنکور فردا نمیرسم هم از دست این زندکی راحت میشم‎=)‎
.
 سپاس شده توسط Cigarettes.at.daybreak ، | NEON DEMON |
(10-06-2015، 22:07)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 22:06)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هَـر كي عليـك سَآم مـآرُ دآد ،سلآمت بـآشهـ‌:‌|

||: هســتم...

خُـب اونِش ديـِ‌بِ مَن مَربـوط نيست ._.

وظيفَمـ بـود بگمعـ‌:‌|
Cats are answer to everything                           

گفـتـگـوی آزاد » 243 « 37
 سپاس شده توسط bOoOoOy
(10-06-2015، 22:08)✘✘ SiLhOuEtTe✘✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 20:31)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزم-_-

بگم به همه! ~_~ ؟؟؟
من نمیگم راحت باش ! افکارتو خراب نکن ! 
not> آدرس   میدم بیا من با ماشین بزنم بهت (:
میخوای ؟ ._.

سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔
(10-06-2015، 22:11)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 22:07)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 22:06)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هَـر كي عليـك سَآم مـآرُ دآد ،سلآمت بـآشهـ‌:‌|

||: هســتم...

خُـب اونِش ديـِ‌بِ مَن مَربـوط نيست ._.

وظيفَمـ بـود بگمعـ‌:‌|

چــه مـوظف ژووووون |:
(10-06-2015، 22:12)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 22:08)✘✘ SiLhOuEtTe✘✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزم-_-

بگم به همه! ~_~ ؟؟؟
من نمیگم راحت باش ! افکارتو خراب نکن ! 
میدونم نمیگی
راحتم باو
هه هه هه
(10-06-2015، 22:10)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخـ گُفتــي !

بيـآ بت فوش بدم ..

نَ نكني اين كـآرُ‌تهِش هيچيـ بِ هيچيـ ميشـِ به جآيي هَم نميرسي .-.
Cats are answer to everything                           

سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔
(10-06-2015، 22:13)♛∞ Glambert Boy ∞♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

not> آدرس   میدم بیا من با ماشین بزنم بهت (:
میخوای ؟ ._.

نای راه رفتم ندارم همون رگ زدن بهتره ‎=)‎

(10-06-2015، 22:14)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 22:10)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخـ گُفتــي !

بيـآ بت فوش بدم ..

نَ نكني اين كـآرُ‌تهِش هيچيـ بِ هيچيـ ميشـِ به جآيي هَم نميرسي .-.

دیگه برام مهم نیست‎:|‎
.
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، Cigarettes.at.daybreak

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان