امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد » 243 «

(10-06-2015، 17:20)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 17:18)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فقط ی مشکل دارم :|
دستشویم میگیره ._. 

سر ازمون؟:|||

سابقه دبستانم خرابه ... :v
گفـتـگـوی آزاد » 243 « 9
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
آگهی
(10-06-2015، 17:20)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 17:19)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 17:18)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دستشویم میگیره ._. 

مشکلی ک نداره داداش ._. ..

|: ...
میگن بیشتر از ۲ بار نباید بری  .__.
تخفیف نمیدن ؟ ._.
دسشویی رو بیخیال:|
ساندیس میدن؟
من ب عشق سادندیس مفتی دارم میرما:|||
اگه نمیدن بگین من تو این گرما نرم معطل شم._.
 سپاس شده توسط MONA-GH ، Mason ، Ƒαкє ѕмιƖє
(10-06-2015، 17:21)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 17:20)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 17:19)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دستشویم میگیره ._. 

مشکلی ک نداره داداش ._. ..

|: ...
میگن بیشتر از ۲ بار نباید بری  .__.
تخفیف نمیدن ؟ ._.

میدن |:‌؟
گفـتـگـوی آزاد » 243 « 9
 سپاس شده توسط Mason
(10-06-2015، 17:20)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 17:18)Ƒαкє ѕмιƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 17:17)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 17:15)Ƒαкє ѕмιƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 17:13)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه دیگه تو دختر خوبی باش من تهران قبول شم|:
بچه خر میکنیم.__.
:183:

-_________-

Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin ..
خرس شو|:

O._.O

:||||||||||||||||||

Heart

._.
بیرون لاو بترکونین اینجا خونواده نشسته ._.
 سپاس شده توسط MONA-GH ، Ƒαкє ѕмιƖє
(10-06-2015، 17:13)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 17:08)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفـتـگـوی آزاد » 243 « 9 ✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘

ج بده دیگه. مگه نمیگفتی دکتر قلبم؟

آیا میشه سوالی که نپرسیده شُده ، پآسخ دآد ؟ :|

PH پایین خون چه پیامدی برای قلب و عروق کرونر دارد؟
سوال کنکور پزشکی بوده
گفـتـگـوی آزاد » 243 « 9
(10-06-2015، 17:21)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 17:20)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دستشویم میگیره ._. 

سر ازمون؟:|||

سابقه دبستانم خرابه ...  :v
اونقدرا هم سخت نی..
رفیقم میگه قبل ازمون کندر بخور:|
همچی یادت میمونه!
 سپاس شده توسط esiesi ، MONA-GH
اهه هه ههه ههههه 
اهورا مشهد قبول شو بیا پیش ما
گفـتـگـوی آزاد » 243 « 9
.___. اسپمـ
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گفـتـگـوی آزاد » 243 « 9
(10-06-2015، 17:22)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 17:18)Ƒαкє ѕмιƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 17:17)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 17:15)Ƒαкє ѕмιƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_________-

Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin ..
خرس شو|:

O._.O

:||||||||||||||||||

Heart

._.
بیرون لاو بترکونین اینجا خونواده نشسته ._.

خوبه ماچش نکردم:|

Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart
Heart Heart Heart Heart ایــسان Heart Heart Heart Heart Heart 

(10-06-2015، 17:24)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهه هه ههه ههههه 
اهورا مشهد قبول شو بیا پیش ما

ب چن نفر این قولو دادم ولی نمیشه از عیال دور شد:>
 سپاس شده توسط Mason ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان